Policija atskleidė per dvi valandas Šilutėje įvykdytas 6 vagystes

Šilutės rajono policijos komisariato operatyvinės grupės pareigūnai, tirdami kavinės darbuotojos telefono vagystę, sulaikė keturis asmenis, įtariamus įvykdžius ir daugiau vagysčių.

Policijos turimais duomenimis, pirmadienį iš Klaipėdos į Šilutę prabangiu „Mercedes-Benz“ atvykusi penkių asmenų grupė vykdė žaibiškas vagystes. Dvi moterys ir trys vyrai, išsiskirstę grupelėmis, iš parduotuvių lentynų vogė kosmetiką, kompiuterių priedus, moteriškus batus. Vagišiai susigundė ir vaistinės asortimentu, iš kurios pavogė kūno priežiūros priemones ir įvairius maisto papildus.

Įvykdžiusi vagystes grupė asmenų užsuko į kavinę papietauti, kur, nukreipę baro darbuotojos dėmesį, pavogė jai priklausantį mobiliojo ryšio telefoną. Policijos pareigūnai nedelsiant sureagavę į barmenės pranešimą, sulaikė keturis įtariamuosius. Dviem iš jų buvo paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Policijos pareigūnai teigia, kad panašių nusikalstamų veikų jiems puikiai žinomi asmenys vos per dvi valandas įvykdė šešias vagystes iš skirtingų prekybos vietų Šilutės mieste. Vogtus daiktus įtariamieji užsikišdavo už viršutinių rūbų arba slėpė rankinėse. Pradėję ikiteisminį tyrimą, policijos pareigūnai detaliai aiškinasi įvykdytų vagysčių aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O tai

O tai portretas
kokiomis premijomis jie buvo už toki gera darba apdovanoti?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių