Socialiniuose tinkluose – sumaištis dėl degalų vagysčių

Vairuojančių klaipėdiečių pamėgtoje „Facebook“ grupėje penktadienį vakare sklido vaizdai iš degalinės. Įraše buvo užfiksuota, kaip jaunas vyras vogė degalus.

Įraše užfiksuota, kaip į vieną degalinę lengvuoju automobiliu atvažiavęs jaunas vyras atidaro bagažinę. Joje – daug plastmasinių talpų. Vyras pilasi į jas degalus ir išvažiuoja nesumokėjęs.

Netrukus paskyroje po šiuo įrašu pasipylė šimtai komentarų.

Vieni komentatoriai teigė, kad tai – protesto forma prieš drastiškai augančias degalų kainas, daugybė komentatorių gyrė vagį, kiti teigė, kad tai primityvi vagystė – nusikaltimas, už kurį turi būti baudžiama.

Buvo ir komentuojančių, kad vagys į degalines važinėja trimis skirtingais automobiliais, o mašinas visi jie pažymi tais pačiais valstybiniais numeriais. Iš įrašo buvo galima spręsti, kad numeriai pritvirtinti primityviai – juoda lipnia juosta.

Šeštadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje pranešimo apie vagystes iš degalinių nebuvo užsiminta.

Minėtas įrašas iš „Facebook“ paskyros dingo.

Belieka spėlioti, ar tai buvo sufabrikuotas įrašas, kuriuo siekta paskatinti nusikalsti, ar pareigūnai dar negavo degalinių darbuotojų skundų.


Šiame straipsnyje: degalaiDegalų vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Aha įdomu kodėl degalinės meluoja kainas švieslentėse nurodo kainą su nuolaida ar dar nagliau gali sugalvoti taip žmogus kol neužsipila ir nežino tikrosios kainos juk kiekvienas kažkaip skaičiuoja planuoja kiek gali pilti juk ir kortelėse ne milijonai

Drąsos neturiu...

Drąsos neturiu... portretas
Ir aš vogčiau , nes jau ir į kapus nuvažiuoti reikia gerai pasispausti..... jau apie kelionėlę iki vandens telkinio ar miško - nė nesvajot ....

cha-cha

cha-cha portretas
Lietuviai gi avinai...Jie bijo streikuoti prieš kainų kėlimą...Kaimynas visada taip daro ir juokiasi...Jis dailininkas, numerius paišo vis kitus kas savaitę...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių