Sporto arenoje Klaipėdoje mirė vyras

Sekmadienį Klaipėdoje įvyko nelaimė – sportuoti į paplūdimio sportui skirtą „GO“ areną Priestočio gatvėje atėjęs vyras staiga sukniubo, o po poros valandų buvo konstatuota jo mirtis.

Sukniubusį 48-erių vyrą pastebėjo kiti sportuoti atėję žmonės ir iškart pradėjo jį gaivinti.

Vos po penkių minučių atvyko Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas. Medikai perėmė gaivinimą ir nesustodami bandė atkurti žmogaus gyvybines funkcijas beveik dvi valandas. Kad ir kaip profesionaliai greitosios medicinos pagalbos stoties medikai dirbo, jų pastangos buvo nesėkmingos.

Apie 17 val. medikai konstatavo mirties faktą. Miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Apklausti įvykio liudininkai, laukiama teismo medicinos ekspertų išvadų.

Panašių nelaimių būna kasmet. Pernai J. Janonio gatvėje esančioje sporto salėje mirė 54-erių vyras. 2022 metų kovą Gluosnių skersgatvyje esančioje sporto salėje staiga mirė 33-ejų vyras.


Šiame straipsnyje: sporto arenamirė vyrastyrimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

žmogiukai

žmogiukai portretas
pervertina savo galimybės.Ypač 50-mečiai Sportuoti reikia, bet ne ribiniasis apkrovimais. Antra vertus, numirti galima ir savo lovoje.

Jolanta

Jolanta portretas
Skiepu pasekmes

anonis

anonis portretas
skiepai veikia
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių