Uostamiesčio parduotuvėje moteris mušė darbuotojas

Šeštadienį vakare vienoje uostamiesčio parduotuvių kilo konfliktas tarp pirkėjos ir parduotuvės darbuotojų. Konfliktą sukėlusi moteris buvo nutverta pavogusi prekių.

Prieš pat 20 val. vienoje Taikos prospekte esančioje parduotuvėje darbuotojai nutvėrė 36-erių moterį, pavogusią iš prekybos salės prekių, vertų 170 eurų.

Apsaugos darbuotojai iškvietė policiją, pareigūnams teko aiškintis ne tik vagystės faktą, bet ir chuliganiškų veiksmų aplinkybes.

Pasirodo, sulaikoma vagilė smurtavo prieš dvi parduotuvės darbuotojas. Be to, ji buvo neblaivi, matuoklis parodė 0,67 prom.

Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl šių incidentų ir uždarė įtariamąją į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
matomai vogė ne šlapenkę jei tokia suma susidarė

Ukrainietis

Ukrainietis portretas
Taip jus teisus,visi is kaimyniniu saliu…..

Rūtenis

Rūtenis portretas
Tik nebandot tramdyti parduotuvių vagis, o tai patys sėsite kalėjiman, geriau jau kentėti vagies smūgius, taip pat netgi ir iš kojų. Dabar jau netgi stambesnių ir pavojingesnių nusikaltimų autoriai be vargo išeina miestan, svarbu grįžti ir nebūti prisirijusiu šnapso. Kai kurie negrįžta, tai laikinai jiems kalėjimo durys užsidaro, bet po kiek laiko vėl atsveria, kai pastato prižiūrėtojus ant blakstienų ir grasina piniginėmis baudomis. ir dažnas jas prisiteisia.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių