Uostamiestyje prie šviesoforo – vairuotojų konfliktas

Uostamiesčio policijos pareigūnams teks aiškintis chuliganiško 40-mečio vyro poelgio aplinkybes. Stabtelėjęs prie sankryžos jis tyčia apgadino nepažįstamo žmogaus automobilį.

Veiksmas šeštadienį, apie 12.30 val., vystėsi Baltijos prospekte, netoli prekybos centro „Arena“. Kai užsidegė raudonas šviesoforo signalas, sustojo automobiliai BMW ir „Mitsubishi“.

Iš „Mitsubishi“ išlipo vyras, priėjo prie BMW ir ranka trenkė į priekinį mašinos langą. Stiklas įskilo.

Nukentėjusysis iškvietė policiją ir papasakojo apie įvykio aplinkybes.

Ar stiklą įskėlęs vyras laukė pareigūnų, nepranešama. Žinoma tik tiek, kad policininkai pabendravo su įtariamuoju ir įteikė jam šaukimą į apklausą komisariate.

Parašęs policijai pareiškimą, BMW savininkas nurodė, kad jam padaryta žala siekia 837 eurus. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lada

Lada portretas
Bmw vairuotojas gaidy vaidino. Visus bmw gandonai vairuoja. Galėjo ir i dantis gaut.

>garantuotai

>garantuotai portretas
dibilas kaip tu

S.S.S.

S.S.S. portretas
tam yra teisėsauga jeigu jau bmw ką ir pridirbo. O pačiam kišti nagus kvaila. Kažkada vienas durnelis buvo įlenkęs kapotą man, kad pagal jį aš turėjau jį įleisti iš buvusios Statoil degalinės, kai jis apvažiavo kamštį per degalinę ir po to naglai lindo. Tai netingėjo vytis ir prie prekybos centro susistabdęs aiškino, kaip jo su mersu aš drįsau neįleisti ir trenkė į kapotą. Tai už tokį poelgį net tik kapoto tvarkymo išlaidas padengė, dar važinėjamasi į darbą nuomotą mašiną gavo padengti ir dar gavo baudą už chuliganišką elgesį. O teisme iš erelio tapo nusprogęs žvirblis...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių