Vagį Taikos prospekte sulaikė pats automobilio savininkas

Klaipėdietis pro savo buto langą pastebėjo vagį ir nė nelaukęs pareigūnų pats jį sulaikė.

Trečiadienio naktį, kelios minutės po vidurnakčio, uostamiesčio Taikos prospekte žmogus pro langą išvydo prie jo automobilio besisukiojantį ir įtartinai besielgiantį žmogų.

Vyras suprato, kad žmogus ketina apvogti jo mašiną, ir suskubo į kiemą.

Kai vyras nulipo laiptais, vagis jau buvo įlindęs į saloną.

Mašinos savininkas jį sulaikė ir iškvietė policininkus. Buvo akivaizdu, kad įtariamajam parūpo automobilyje „Volkswagen Sharan“ palikti daiktai.

Paaiškėjo, kad įtariamas bandymu įvykdyti vagystę 27-erių metų vyras gerai pažįstamas policijos pareigūnams. Ir anksčiau jis buvo pasižymėjęs panašiais nusikaltimais.

Naktį jis praleido policijos komisariato areštinės kameroje.

Policininkai pataria automobilių savininkams nepalikti mašinose jokių daiktų, galinčių sugundyti vagis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Haitis

Haitis portretas
Naikinti parazitus visais imanomais budais.

klp

klp portretas
"Policininkai pataria automobilių savininkams nepalikti mašinose jokių daiktų, galinčių sugundyti vagis." - policininkai persikvalifikavo. Tapo tik konsultacine įmone. Jie dabar tik patarinėja , vietoj to, kad gaudytų vagis ir sodintų juos už grotų. Sodinkit, o ne paleidinėkit net tuos, kuriuos sulaikė patys nukentėję

Kopustas.

Kopustas. portretas
Mašinos savininkas tai Kvailys, galėjo jį Užmušt sakydamas jog vagis kėsinosi į jo gyvybę, jis kalėjimo nebūtų gaves ir plius vienu Pyderu būtų buvę mažiau, o dabar ką, liko laukt kol jį paleis ir jis vėl grabins automobilius.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių