Pasitvirtino baisiausias scenarijus: Nemune rastas dingusios 14-metės kūnas

Alytuje pirmadienį dingusi nepilnametė galimai nukrito nuo Baltosios rožės tilto, patvirtino policija. Po pietų pranešta apie Punios apylinkėse rastą, įtariama, šios merginos kūną.

Kaip Eltai sakė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, pirmadienį pieš 12 val. moteris pranešė, kad iš namų į mokyklą išėjo, bet į mokyklą taip ir nenuėjo jos 14-metė dukra. Pranešta, kad mergina dingo.

Anot K. Janulevičienės, policija peržiūrėjo vaizdo kamerų, įrengtų mieste, fiksuotus vaizdus ir paaiškėjo, kad nepilnametė ėjo link Dainų slėnio.

Visi požymiai rodo, kad tai merginos kūnas.

„Peržiūrėtos ten įrengtų vaizdo kamerų medžiaga, kur užfiksuota, kaip nuo tilto nukrenta žmogus ir spėjama, kad tai gali būti ieškoma nepilnametė“, – sakė K. Janulevičienė.

Pirmadienį, po pietų, policijos atstovė tvirtino, kad Punios apylinkėse, Nemuno upėje, rastas galimai nuo tilto nukritusios paauglės kūnas.

„Spėjama, kad taip. Visi požymiai rodo, kad tai merginos kūnas“, – teigė K. Janulevičienė.


Šiame straipsnyje: nepilnametėtiltaspagalbos telugniagesiaiGelbėtojainarainemunasrastas merginos kūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vargas su tom keturiolikmetėm...kritinis amžius.

Uzuojauta

Uzuojauta portretas
Gaila, kad vaikai nepagalvoja apie savo tėvus, kurie jų visada laukia, nors to kartais ir nesako... . Užuojauta

tai kaip

tai kaip portretas
cia dabar, gi musu jaunimas pats laimingiausias europoje, pagal jusu tyrimus, tai matyt is dideles laimes sugalvojo paskraidyti
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių