Kauno, Raseinių, Šakių, Vilkaviškio, Klaipėdos ir Tauragės rajonuose rasta sprogmenų

Kauno, Raseinių, Šakių, Vilkaviškio, Klaipėdos ir Tauragės rajonuose antradienį rasta sprogmenų, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Anot PAGD, 8.54 val. gautas pranešimas, kad  Klaipėdos rajone, Jakų kaime, Būrų gatvėje, įvestas planas „Skydas“. Atvykę išminuotojai rastą artilerijos sviedinį sunaikino vietoje.

Ugniagesių duomenimis, 9.24 val. pranešta, kad Kauno rajone, Rokų poligone, įvestas planas „Skydas“. Rastas sprogmuo buvo susprogdintas Rokų poligone.

Kai pranešė PAGD, 11.26 val. gautas pranešimas, jog Šakių rajone, Vaitiekupių kaime, laukuose, rastas sprogmuo, įvedamas planas „Skydas“. Ugniagesiai budėjo įvykio vietoje, kol atvyko išminuotojai ir rastą artilerijos sviedinį sunaikino vietoje.

PAGD duomenimis, 11.37 val. pranešta, kad Tauragės rajone, Pilkiškės kaime, įvestas planas „Skydas“. Buvo rasta minosvaidžio mina. Sprogmenį išsivežė išminuotojai sunaikinimui.

12.38 val. gautas pranešimas, kad Vilkaviškio rajone, Kybartuose, Vištyčio gatvėje, gyventojas su daržovėmis iš laukų parsivežė sprogmenį, įvedamas planas „Skydas“. Ugniagesiai budėjo įvykio vietoje, kol atvyko išminuotojai ir rastus sprogmenis („F1“ rankinę granatą ir minosvaidžio miną) išvežė į karjerą ir sunaikino.

Kiek vėliau, 14.26 val., gautas dar vienas pranešimas apie Vilkaviškio rajone galimai rastą sprogmenį. Pranešta, kad Andriškių kaime, Šeimenos gatvėje, dirbant laukuose rastas sprogmuo, įvedamas planas „Skydas“. Išminuotojai rastą artilerijos sviedinį sunaikino vietoje.

PAGD duomenimis, 16.19 val. pranešta, kad Raseinių rajone, Pareizgupio kaime, įvestas planas „Skydas“. Išminuotojai surastą minosvaidžio miną sunaikino vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių