Kazlų Rūdos ir Kaišiadorių rajonuose automobiliams nulėkus į griovį, sužaloti du žmonės

  • Teksto dydis:

Kazlų Rūdos ir Kaišiadorių rajonuose pirmadienį automobiliams nulėkus į griovį, sužaloti du žmonės, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

PAGD duomenimis, 10.43 val. pranešta, kad Kaišiadorių rajone, Žiežmarių apylinkėse, „A1“ kelyje „Vilnius–Kaunas“, automobilis nuvažiavo nuo kelio, neatsidaro jo durys. Paaiškėjo, kad po eismo įvykio lengvasis automobilis „Hyundai“ buvo nuvažiavęs nuo kelio į griovį ir apvirtęs, o vilkikas „Mercedes- Benz 18844“ stovėjo kelkraštyje.

Iki ugniagesių atvykimo vilkiko vairuotojas padėjo „Hyundai“ vairuotojai išlipti iš automobilio. Ugniagesiai uždėjo nukentėjusiajai kaklo įtvarą ir perdavė medikų apžiūrai.

Anot PAGD, 15.48 val. gautas pranešimas, kad Kazlų Rūdos savivaldybėje, Jankų kaime, Romuvos gatvėje į medį atsitrenkė automobilis, galimai prispaustas vyras. Paaiškėjo, kad automobilis „VW Golf“ buvo nuvažiavęs į griovį ir vairuotojo pusės šonu atsitrenkęs į medį. Viduje vairuotojas nebuvo prispaustas, tačiau nepajėgė išlipti iš automobilio.

Ugniagesiai padėjo vairuotojui išlipti iš automobilio, jis po medikų apžiūros išvežtas į gydymo įstaigą. Automobilis ištrauktas iš griovio.


Šiame straipsnyje: Kazlų rūdaautomobilisgriovysPAGDavarija LTKaišiadorių rajonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių