Nuo eskalatoriaus „Akropolyje“ nukritęs vyras – vis dar komoje: artimieji papasakojo daugiau detalių

Savaitgalį Šiaulių „Akropolyje“ nuo eskalatoriaus nukritęs jaunas vaikinas vis dar komoje. Apklausti jo artimieji pateikė daugiau detalių, kas vyko nelaimės dieną.

„Jis tebegydomas ligoninėje, reanimacijoje“, – trečiadienį portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Pašnekovė pridūrė, kad jaunas vaikinas vis dar yra paniręs į komą. Ar nelaimės dieną Šiaulių „Akropolyje“ jis buvo blaivus, kol kas nežinoma – medikai kraujo tyrimo duomenų nepateikė.

Pareigūnai jau apklausė prekybos centre kartu buvusią vaikino seserį ir jos draugą. „Jie sakė, kad leido laiką „Akropolyje“. Ten papietavo ir rengėsi eiti namo. Tačiau sugalvojo, kad reikia parūkyti. Tai tas 23-ejų metų jaunuolis sugalvojo, kad jam reikia parūkyti trečiajame „Akropolio“ aukšte pakilus eskalatoriumi. Sesuo eskalatoriumi leidosi į pirmąjį aukštą, o jos draugas nežinojo, su kuriuo pasukti – liko stovėti antrajame aukšte“, – detalizavo G. Smagriūnienė.

Kaip portale skelbta anksčiau, peržvelgus prekybos centre esančių stebėjimo kamerų įrašus matyti, kad 23 metų vaikinas prieš nelaimę eskalatoriumi kilo vienas, žmonių šalia nebuvo, jo niekas nekliudė ir nepastūmė. „Vaizdo medžiagoje matyti, kaip jis kyla eskalatoriumi, pasisuka ir žengia kelis žingsnius žemyn, susverdėja, persisveria per turėklus...“ – pasakojo pareigūnų atstovė.

Duomenų apie tai, kad „Akropolyje“ buvusi kompanija būtų išgėrinėjusi, kol kas taip pat nėra. Dėl įvykio ikiteisminio tyrimo pareigūnai nepradėjo. „Todėl, kad čia nėra nusikaltimo – tyčia niekas jo nestūmė, neskriaudė. Tai – nelaimingas atsitikimas. Jei vaikinas mirtų, tuomet būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – aiškino G. Smagriūnienė.

Čia nėra nusikaltimo – tyčia niekas jo nestūmė, neskriaudė. Tai – nelaimingas atsitikimas.

Primename, kad pranešimą apie nelaimę pareigūnai gavo sausio 23 dieną, sekmadienį, 12.05 val. Informuota, kad nuo eskalatoriaus, kildamas į trečią aukštą, susverdėjęs ir persisvėręs per turėklus į pirmą Šiaulių „Akropolio“ aukštą nukrito 23 metų vaikinas iš Pakruojo rajono. Aiškinama, kad jis patyrė itin sunkius sužalojimus.

„Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas tikino, kad prekybos centro lankytojui nukritus, iškart buvo iškviesta greitosios medicinos pagalba.

„Jie jauną vyrą išvežė į ligoninę. Žinome tik tiek, kad vyras buvo sąmoningas, tačiau daugiau informacijos apie sveikatos būklę neturime“, – pirmadienį teigė prekybos centro atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edis

Edis portretas
Sugebėjo net skiepus įvelti.koks žmonių durnumas,trombai numetė nuo eskalatoriaus.

Volio volio

Volio volio portretas
Kai istorija pasakoja taip ir faktai yra nutylima kaip.žmonės gali sužinoti tiesa ir pasitikėti žiniasklaida, akivaizdu jaunuoliai blaivūs nebuvo kokio velnio reikia lakstyti tais ekskavatoriaus, tik girti ir neblaivūs daro tokius kvailus sprendimus leisti laiptais žemyn kurie kyla aukštyn ,kojos susipynė galva visai susisuko ir buuum, istorijos pabaiga.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Suprantama, kad skiepytas. ,,Akropolis,, ,,gp,, tai virusų centras. Skiepai, trombai, kritimai ir t.t. Tai tik pradžia. Gaila vaikinuko, tikėkime viskas bus gerai.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių