Pareigūnai ieško dingusių paauglių: gal matėte?

  • Teksto dydis:

Policija ieško dviejų dingusių nepilnamečių.

Kaip pranešė policija, pareigūnai ieško dingusių nepilnamečių Kamilės Mileškaitės, gimusios 2009 m., ir Emilijos Rabčinskaitės, gimusios 2009 m.

Asmenis, galinčius suteikti bet kokią informaciją apie nepilnamečių buvimo vietą, policija prašo informuoti tel. 8 646 09432 arba tel. 8 646 72149.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....../

....../ portretas
Ten kur melas, kur vagiama milžiniškais kiekiais , kur projektukai , net karas tik tam ,kad įsisavintų ir išsigrynytų dideliais kiekiais visada šalia būna narkotikai , CAZINO , prostitucija , organų prekyba ir PEDOFILAI ir įvairūs iškrypeliai , todėl ,kad aiškinama ,kad tai ne liga....Jei būtų liga ,tai jaustum atjautą ,kaip žmonėms gimusiems su bėda...Keisti tie makaronų kabinimai - alkoholio pirkimas sumažėjo ,bet užmiršo pasakyti kiek kartų išplito narkotikai...______Kažkaip dingo straipsnis: ,, Š . STEPUKONIS IŠ TEISĖTVARKOS GALI IŠSIREIKALAUTI LENGVATŲ ". Šitoks aktualus straipsnis IR PAŠALINO...ir šitą pašalinsit ,kaip ir aną ? . Netinka straipsniai ,per kuriuos išlenda mėšlas iš po BLIZGESIO ?

Anonimas

Anonimas portretas
Jūs nesveiki? Ieško vaikų, o jūsų pasisakymai, iškrypėliai.

nėra ko snausti

nėra ko snausti portretas
nuotraukoje-ta mergelė jau po kaifu, o jaunėlis rodo , savo pimpalo ilgį
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių