Prašo paramos be tėčio likusioms keturioms mergaitėms: mamai sunku ne tik emociškai

  • Teksto dydis:

Pagalbos į geros valios žmones kreipėsi pokalbių laida „Pas Editą“, kurią veda žurnalistė Edita Mildažytė. Paaiškėjo, kad visai neseniai nutiko didelė nelaimė, po kurios be tėčio liko keturios mergaitės. Todėl jos labai reikalinga visokeriopa, pagalba, taip pat ir finansinė.

„Mielieji, reikia pagalbos! Šiomis dienomis, kai žiebiasi Šv. Kalėdų eglės, keturios mergaitės liko be tėčio, šeima – be maitintojo... Jau maniau, kad  „Bėdų turgus” – užverstas puslapis, bet šiandien mano kolega montažo režisierius Tomas, buvo toks susikrimtęs, kad negalėjo susikaupti. Paaiškėjo, kad nelaimė ištiko jo sūnaus Giedriaus bendraklasės šeimą.

Praėjusią savaitę spaudoje buvo rašyta apie nelaimę, atsitikusią kelyje. Gintautas Smilgevičius sustojo padėti pakeisti nuleistą ratą atsitiktiniam vairuotojui ir buvo numuštas automobilio. Jo gyvybė užgeso vakar. Liko našlė ir keturios mažos mergaitės. Suprantu, kad jų sielvarto neišpirksim, bet vienai mamai bus labai sunku ne tik emociškai.

Pagalbai buriasi dukryčių mokyklų bendruomenės, gal dar kažkas. Jei dar neapsisprendėt kam aukosite per šias Kalėdas, gal tai galėtų būti Simonos šeima. Iš anksto dėkoju. Paramą nukreipkite LPF „Bėdų turgus”, mokėjimo paskirtis – parama Simonai Smilgevičienei. Sąskaita: LT957044060000408795“, – rašoma laidos „Pas Editą“ prašyme.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Edverdas

To Edverdas portretas
Blaivikis, zmones loja ant Seimo, o ne ant Šeimos.

Edverdas

Edverdas portretas
Tegul Dievas saugo tokias šeimas o jai kas pila purva ant šeimos kuriai nutiko nelaimė tai kiekvienas turim žinot kad viskas gryšta bumerangu taip kad susimastykit

Liūdesėlis

Liūdesėlis portretas
Baikit tokias nesąmones rašinėt. Pažįstu tuos žmones, jie yra nerealaus gerumo. Todėl per savo gerą širdį ir nukentėjo… Ir likusi našlė juk neprašo pagalbos. Mergaičių klasioko tėvelis visa tai suorganizavo. Nes tikrai labai norisi prisidėti bent kažkiek, nes mamai reiks vienai užauginti 4 mergaites. Kam pilti tą purvą??? Nenorite, neprisidėkit. Nei vienam nelinkiu tokio skausmo…
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių