Rasta Kipre dingusi A. Jonušienė

  • Teksto dydis:

Liepos 3 d. Kipro policija pranešė apie iš savo namų Pafose dingusią žymią 51-erių lietuvę Astą Kybartaitę-Jonušienę. Šiandien pranešta, kad moteris buvo rasta.

Apie tai feisbuke paskelbė Kipre gyvenanti Ugnė Gudeliauskaitė.

„Surasta sveika ir gyva“, – rašė ji, nepateikdama daugiau detalių.

Anksčiau A. Kybartaitę-Jonušienę dažnai galima buvo pastebėti sukantis tarp pramogų pasaulio garsenybių, ji pati buvo itin ryški, nevengdavo viešų renginių, taip pat buvo asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė.

Maždaug nuo 2017 m. viešumoje moteris ėmė rodytis vis rečiau. Maždaug prieš dešimtmetį ji išsiskyrė su garsiu lenktynininku, su kuriuo susilaukė vaikų.

U. Gudeliauskaitės feisbuko įrašas

Primename, kad žinią apie dingimą socialiniuose tinkluose paskleidė U. Gudeliauskaitė, buvusio A. Jonušienės vyro, mirusio prieš kelis metus, dukra. Pasak jos, praeityje garsi moteris gyveno su kipriečiu ir ruošėsi grįžti į Lietuvą pas savo mamą.

„Man skambino Astos artima draugė iš Lietuvos ir patvirtino, kad ji planavo skristi į Lietuvą liepos 5 d., tačiau nepasiekė tikslo“, – „Delfi“ pasakojo Ugnė.

Buvusi Astos giminaitė taip pat teigė, kad moteris pastaruoju metu skundėsi draugėms dėl santykių su kipriečiu.

„Ji sakė daugumai draugių, kad santykiai su kipriečiu nėra geri. Žinant Kipro politiką, nesinori pranešti policijai apie Astos skundus dėl santykių, nes tai gali sukelti problemų pačiame Kipre“, – pasakojo Ugnė.

Kipro spaudoje buvo pranešama, kad moteris išėjo iš namų pasipuošusi, tarsi skubėtų į vakarėlį.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Metuose

Metuose portretas
O kaip tokių metų tai visai gerai atrodo, dar ir aš ją kokiai savaitei užsidaryčiau va ir būt dingo.

Kam tai idomu?

Kam tai idomu? portretas
Piaras ir tiek. Kuo skaitytojai padetu

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Mieli žmonės,nusiraminti,kas jums darosi?Ar pavydas iki tiek stogą rauna?Tai gerai atrodo moteriškė amžius 50 atrodo kaip 30.Kipras yra pavojingas gražioms moterims Ačiū Dievui atsirado,galėjo ir blogiau baigtis
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių