Šašlykų kepimas vos nesibaigė nelaime

Vieno namo Labūnavos kaime gyventojai „pasidovanojo“ progą atsodinti dalį kaimynų gyvatvorės. Ši gyvatvorė užsidegė nuo greta jos kūrenamos šašlykinės.

Tai nutiko vėjuoto sekmadienio popietę, kaip įvardinta šį pirmadienį Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos skelbiamoje praėjusios paros įvykių apžvalgoje, dėl neatsargaus žmogaus elgesio.

Tiesa, užsidegusi kaimynų tujų gyvatvorė buvo užgesinta dar iki ugniagesių atvykimo. Beliko nustatyti ugnies padarytą žalą – apdegė 2 m² gyvatvorės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
jau jei atsargiai kodėl negalima išsikepti šašlykų o dar sumautų ant šakės ....

Pilietis

Pilietis portretas
Kai tokius padegėjus priduodi tarnyboms,tai paskui pradeda varyti savo keršto akcijas.Nuorūkas mėtyti į tavo gyvenamą plotą,dumblo gniutulus į stiklą,mažus akmenukus į langą,kai sutemsta,stiklo šukes į gėlių vazonus,pradeda užkimšinėt kanalizaciją,tampyt šiukšlių konteinerius ir t.t.Susitikę dantis iššiepę sveikinasi lyg nieko nedarytų.Galvoja,kad aplinkiniai tokie kvailiai ir nesupranta,kad tai jų darbas.Toks elgesys viską pasako,apie jų mentalitetą.

Reikia didinti baudas

Reikia didinti baudas portretas
runkeliams smardinantiems daugiabučių,kotedžų kieuose Nuosavuose sklypuose turi būti nustatytas min. 10 m atstumas nuo kaimyninių pastatų iki kepyklos, ir min. 3m nuo skl.ribos.Užkniso.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių