Tragedija Tauragėje: su apsauginiu konteineriu nukrito ir žuvo moteris

Tauragėje su apsauginiu konteineriu nukrito ir žuvo moteris.

Kaip pranešė Policijos departamentas, nelaimė įvyko ketvirtadienį, apie 12.45 val., pastate, Tauragėje, Pramonės gatvėje.

Tauragės apskrities policijos atstovė Greta Kęsminaitė-Pudžemė BNS informavo, kad įvykis užregistruotas įmonėje, darbo metu.

47 metų moteris, būdama apie 7-8 metrų aukštyje iškeltame apsauginiame konteineryje, su juo nukrito ant žemės ir mirtinai susižalojo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimų pažeidimo.

Darbdavys ar jo įgaliotas asmuo, pažeidęs Darbuotojų saugos ir sveikatos įstatyme ar kituose teisės aktuose nustatytus darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimus, jeigu dėl to įvyko sunkus ar mirtinas nelaimingas atsitikimas darbe arba atsirado kitokių sunkių padarinių, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Šiame straipsnyje numatyta veika yra nusikalstama tik tais atvejais, kai ji padaryta dėl neatsargumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aura

Aura portretas
Ištikrųjų, kokį darbą dirbo moteris? Saugus konteineris, kaip jis atrodo?

Rūtenis

Rūtenis portretas
Įvykio detalios yra itin svarbios, bet man ir taip aišku- paėmė iš patvorio dėžę, a.a. moteriškei davė užduotį kažkokią tokiame aukštyje, o kolega su kėlimo įrenginiu tiesiog nusikalstamai greičiausiai nuolydį padarė, ko pasekoje išsinėrė dėžė. Vat kas gaunasi, kai protelis vaikšto iš paskos, dabar vadovai neišsiraitys- turi matyti ir basta Labai gaila patiklios žuvusiosios, reikėjo jai taip nerizikuoti, geriau trijų pirštų kombinaciją būtų uostę įsakytojai.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprasi;konteineris su moterim nukrito iš 7-8m.aukščio...Kas ten toj Tauragėj dedasi,kokie darbai vykdomi?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių