Tragiška nelaimė: Jurbarko rajone paskendo mažametė mergaitė

Jurbarko rajone trečiadienio vakarą paskendo mažametė mergaitė.

Pranešimas apie Girdžių seniūnijoje, Drebulynės kaime, įvykusią nelaimę buvo gautas 21.59 val.

Kai atvyko ugniagesiai, vaikas jau buvo ištrauktas iš sodybos tvenkinio. Policijos pareigūnai gaivino vaiką, dirbtinį kvėpavimą bandė atlikti ir ugniagesiai gelbėtojai, iki atvyko greitosios medikai. Pastarieji tęsė gaivinimą, tačiau išgelbėti vaiko gyvybės nepavyko, Eltą informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

la

la portretas
jie turi 7 vaikus ir jei visi laksto po lauka iki 24val, kur ziuri vaiku teises, jei 1,5metu vaikas 22val dar lauke, tai po lauko juk turi numaudyti, pavakarius suvalgyti, tai guldo 1,5 metu vaika 24val, kas cia per tevai. Dirbantys tevai jau patys gulasi 21val, nes reikia keltis anksti i darba, ir pas dirbancius tevus vaikai 22val miega.

o

o portretas
ka veikia 22val nakties metu 1,5metu vaikas lauke, ar trukde gert tevams , kad po lauka vis lakste, normaliu ir socialiu tevu 1,5metu vaikai guldomi miegot nuo 18val , veliausiai 20val.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Kai tėvai geria alaus, nustoja domėtis vaikais, todėl tokios nelaimės užprogramuotos maisto parduotuvėse bei vaistinėse, kurr šis narkotikas laikomas buteliuose su blizgančiom etiketėm...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių