Vilniuje susidūrė trys automobiliai, keturi žmonės – ligoninėje

Sekmadienio vakarą apledėjus Vilniaus gatvėms pasipylė avarijos. Itin pavojinga buvo ant tiltų ir viadukų. Didžiausia vakaro avarija įvyko Galvės gatvėje, ant viaduko. Apie 19 val. čia susidūrė trys automobiliai, į ligoninę išvežti 4 žmonės.

Iš miesto važiavęs „Honda Accord“ kaktomuša susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu „Renault Scenic“. Į pastarąjį dar trenkėsi iš paskos važiavęs „Subaru Outback“ - smūgis buvo toks, kad nulūžo vienas galinis „Renault“ ratas.

Pirminiais duomenimis, „Honda“ važiavo trys vyrai. Abu keleivius greitoji pagalba išvežė į ligoninę. Paaiškėjo, kad vairuotojas neturi jokių dokumentų, be to, pareigūnai įtarė, kad jis girtas. Netrukus vairuotojas ėmė skųstis galvos skausmais. Todėl ir jį, kartu su rimčiau nukentėjusiu „Renault“ vairuotoju, antra greitosios pagalbos mašina išvežė į ligoninę. Šį greitosios pagalbos automobilį į ligoninę nulydėjo policijos ekipažas, kad nepaspruktų dokumentų neturintis ir, kaip įtarta, neblaivus vairuotojas.

Nenukentėjo tik „Subaru“ važiavę žmonės. Šio automobilio vairuotojas DELFI pasakojo, jog išgirdo susidūrimo trenksmą ir pamatė, kad priekyje važiavęs „Renault“ atlekia į jį.

Beje, „Honda“ galinės padangos - vasarinės. Priekyje žieminės, tačiau skirtingos: viena dar su protektoriumi, kita - beveik visiškai nudilusi.

Maždaug po valandos Vilniuje avarija įvyko ir ant apledėjusio Žirmūnų tilto. Kelininkų barstytuvas ten pasirodė tik po avarijos.

Čia dėl slidžios kelio dangos susidūrė 2008 metų laidos autobusiukas „Mercedes Benz Viano“ ir visureigis „Suzuki Grand Vitara“. „Mercedes“ vairuotojui sumušta galva, vyriškis išvežtas į ligoninę.

Apie 19.30 val. sostinėje nukentėjo ir pėsčiasis. Fabijoniškių ir S. Stanevičiaus gatvių sankryžoje „Mazda 6“ partrenkė moterį. Pėsčioji irgi išvežta į ligoninę.

Pasak pareigūnų, sekmadienio vakarą Vilniaus gatvės - itin slidžios, kai kur sudėtinga net stovėti. Mieste daugybė avarijų, tačiau dauguma jų - techninės, be sužalotų žmonių.

Vilniaus policijos duomenimis, sekmadienį nuo 7 val. iki 21 val. sostinėje užregistruoti 46 eismo įvykiai (dauguma avarijų policijoje neregistruojama - vairuotojai patys užpildo eismo įvykių deklaracijas), trys iš jų - įskaitiniai (t.y. juose nukentėjo žmonės).

Policijos žiniomis, sekmadienio vakare į Vilniaus gatves išvažiavo 20 kelininkų barstytuvų.


Šiame straipsnyje: avarijanelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių