Vis daugiau Lietuvos vairuotojų patenka į avarijas užsienyje

Vis daugiau Lietuvos vairuotojų patenka į avarijas užsienio šalyse ir patiria nuostolių dėl sugadintų automobilių. „PZU Lietuva" specialistai atkreipia dėmesį, kad augant kasko draudimo populiarumui, automobilių, kuriems prireikė pagalbos kelyje, skaičius per paskutinius 4 metus išaugo 2,5 karto. Tiek pat išaugo ir išmokos už šių automobilių remontą.

„Daug Lietuvos vairuotojų jau žino, jog vykstant į užsienį kartu su kasko draudimu verta įsigyti pagalbos kelyje užsienio šalyse paslaugą. Neretai būtent pagalba svetimoje šalyje būna kur kas reikalingesnė nei Lietuvoje. Nežinant, kur kreiptis, nemokant vietos kalbos, pagalbos paslaugos padeda išspręsti daug nemalonių problemų„, – sakė „PZU Lietuva“ Produktų ir rizikos valdymo departamento direktorius Edvardas Skupas.

Jis pateikė pavyzdį, kaip Ukrainoje, sugedus Lietuvos gyventojo automobiliui, jį teko remontuoti, vairuotojui ir keleiviui gyventi viešbutyje, galų gale parskristi į Lietuvą ir parsivežti bagažą. Keliautojas patyrė 3,5 tūkst. eurų, tai yra 12,12 tūkst. litų, išlaidų.


Šiame straipsnyje: avarijaautomobiliaiDraudimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

išvada

išvada portretas
Tai susipraskit patys, ar brangs draudimas :)

prie ko

prie ko portretas
cia uzsienis,pacioj Lietuvoj trankosi kiekviena diena su turginiu patobulintais automobiliais,ne skardos bet spaklis,ne varztai,bet medvarsciai..taip Lietuveles vairtuotojai ir praretins tautos gretas,ir taip jau like tik 2mln.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių