Vykdant dingusios lietuvės paieškas šiauriniame Velse rastas moters kūnas

  • Teksto dydis:

Vykdant dingusios lietuvės paieškas kalnuotoje vietovėje šiauriniame Velse ketvirtadienį rastas moters kūnas.

Kaip skelbia BBC, tai patvirtino Šiaurės Velso policija, gelbėtojams tęsiant antradienį dingusios 56-erių Aušros Plungienės iš Prestatino miesto paieškas.

Pasak policijos, moters tapatybė oficialiai dar nėra nustatyta, tačiau jos šeima apie tai informuota. Netoliese rastas ir moters šuo.

A. Plungienės automobilis trečiadienį po vidurnakčio buvo aptiktas atokioje automobilių stovėjimo aikštelėje kalnuose. Policijos teigimu, moteris buvo patyrusi žygeivė, gerai pasirengusi kelionei šioje vietovėje. 

Paieškose dalyvavo daugiau nei 60 savanorių, jas atnaujinus ketvirtadienį iš viso žvalgyta daugiau nei 35 kv. kilometrų teritorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Po nosimi sau apžiūrėkit

Po nosimi sau apžiūrėkit portretas
Klaipėdoje, Raudonės g 6 ir Jūreivių g 9 ir gretimuose nuosavuose namuose, pastatytuose tsrs laiku iš vogtų statybinių medžiagų ant už dyką gautų žemės sklypų greta Naujo turgaus, paieškokite Upelio g 12 Klaipėdoje, rūsius, visus jų garažus iškaskit, peržvelkite, rasite ne tik šuniukų ir kačiukų dvėselienų, bet ir visą grandinę nusikaltimų. Narkotikai, pedofilai, zoofilai, prostitucija, policija ir medikai, kurie iš to gyvena. Viskas vienoj vietoj. Kas vagis profesionalas net pagal paveldėjimą šeštos kartos kaip kivilius, kas pigios uosto prostitutės anūkė, kas tiesiog smulkus prekeivis barkotikais ir visi turi mažus šuniukus, su kuriais labai dažnai vaikšto ir keliauja. Čia pat veterinarė Jūreivių g 9, pakopos tų šuniukų ir kačiukų pilvus ir gabenk brangesnius narkotikus kur tik nori, keltais kelionės pigios,čia pat Palangis oro uostas, į Airiją 20 eurų, į Kopenhagą studentui dar pigiau. Narkotikų kurjeriai užsiėmę. Dirbti niekada neis. O kam? Kursuoji sau su šuniuku ir pilvas auga.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar kd nelaimiu ir nusikaltimų pranesimu laikraštis??

Tiesiog vaikščiojo

Tiesiog vaikščiojo portretas
O numirti gali bet kur. Mano šešuras iš darbo grįžo, prigulė ant sofos ir nebeatsikėlė. Plyšo aneurizma.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių