Smūgis Alytaus mafijai: „Aro“ pareigūnai ant žemės paguldė kikbokso čempioną

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinė „Aras“ ant grindinio paguldė ir sulaikė praeityje garsų kikbokso čempioną.

Veiksmas prasidėjo birželio 22-ąją, po vidurdienio, vadinamajame I-ajame Alytuje, A. Juozapavičiaus gatvėje, prie prekybos centro „Iki“. Čia sulaikytas buvęs šalies kikbokso čempionas, įtariamas nusikalstamos veikos padarymu.

„Jį sulaikė Alytaus vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, pasitelkdami „Aro“ kovotojus. Turėjome duomenų, kad asmuo gali būti pavojingas visuomenei – su savimi turėti ginklus ar kitus daiktus, kuriais galėtų sužaloti“, – aiškino Alytaus policijos atstovė Kristina Janulevičienė.

Pasak jos, sulaikytasis – teisėsaugai gerai žinomas. Vyras teistas už organizuotos gaujos subūrimą, neteisėtą laisvės atėmimą, sveikatos sutrikdymą kankinant itin žiauriai, nelegalų šaudmenų ir narkotikų laikymą ir chuliganizmą.

Portalo delfi.lt duomenimis, įtariamasis – alytiškis Lietuvos kikbokso čempionas Rolandas Agrba. Pastarąjį kartą jis buvo teisiamas už verslininko reketą, kai reikalaudamas pinigų, smeigė aukai į skruostą šratinuką.

Sulaikytasis – buvusios Kauno apylinkės teismo teisėjos, vėliau – advokatės, sūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rugilė

Rugilė portretas
Rolandas yra mandagus, išsilavinęs ir malonus žmogus. Lietuvių mada pilti purvą nei pažįstant, nei žinant realią situaciją.

> Alfonso

> Alfonso portretas
Nežinau kaip jūs įvardijate mafija ar ne, bet šitas teisėjos sūnelis su savo broliu yra susiję su kaukaziečių nusikalstamomis struktūromis ir narco trafiku Ispanijoje, Vokietijoje ir yra visiškai ataušusiomis smegenimis. Berods 2008 buvo kilęs karas tarp jų ir kitos Alytaus grupuotės brazilkinių, per kurį šitas čempionas buvo apšaudytas iš kalašnikovo automato. Tik dėka Generalinės prokuratūros jis buvo užkardytas ir žulikai visi išguldyti snukiais į žemę ir sukišti už grotų. Kiek rašo kiti portalai, tai jis sužalojo kažkurį paleistą iš kalėjimo viduryje baltos dienos. Policija ir Aro vyrai šaunuoliai, gerai atidaužė šitus išgamas, tik apie teismų sistemą nelabai yra ką pakomentuoti.

Alfonso

Alfonso portretas
Kokia čia mafija ,tiesiog teisėsauga nedirba
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių