Alytuje išaiškintas nelegaliai elektroninių cigarečių užpildais prekiavęs jaunuolis

  • Teksto dydis:

Policija Alytuje išaiškino nelegaliai elektroninių cigarečių užpildais prekiavusį jaunuolį.

Paskutinę balandžio mėnesio savaitę Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė policines priemones dėl tabako, alkoholio ir energinių gėrimų gaminių pardavimo kontrolės.

Kaip penktadienį pranešė policija, tikrinant informaciją, jog socialiniuose tinkluose galimai prekiaujama tabako gaminiais neturint tam reikalingų licencijų, pareigūnai apsilankė 21-erių alytiškio namuose.

Jonyno gatvėje esančiame bute Veiklos skyriaus pareigūnai aptiko įspūdingą kiekį, įtariama, aromatizuoto koncentrato bei kitų cheminių medžiagų, elektroninėms cigaretėms užpildyti.

Per patikrinimą taip pat rasta ir paimta 13 elektroninių cigarečių, grynųjų pinigų, tara, skirta skysčių platinimui. Iš aptiktų 10 litrų cheminio skysčio, asmuo galėjo pagaminti per 1000 dozių.

Vaikinas prisipažino, kad neturėdamas licencijos prekiauti tabako gaminiais, juos platindavo socialinių tinklų pagalba.

Viename iš jų, buvo sukūręs savo „verslo“ grupę. Apie tai, kad verstis neteisėta komercine, ūkine, finansine veikla, neturint tam licencijos yra draudžiama, žinojo, nes praeityje buvo baustas už tokią veiklą.

21-erių metų vyro atžvilgiu Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato  Veiklos skyriaus pareigūnai atlieka administracinę teiseną. Už šį nusižengimą prekiautojui gresia bauda nuo 1040 iki 2400 eurų.

Alytaus apskrities policijos pareigūnai ragina gyventojus aktyviai dalyvauti teisės pažeidimų prevencijoje, ypač dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų, alkoholinių gėrimų ir tabako gaminių platinimo nepilnamečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
dozė, kas tai? čia vienam kartui užsimesti?

100 balu

100 balu portretas
kas taip moka isrykiuoti buteliukus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių