Dar vienas dvimetis – ligoninėje: globėja tikina, kad susižalojo lipdamas į lovytę

Policija pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą dėl smurto prieš vaikus – Šiaulių policija tiria dvimečio berniuko sužalojimo aplinkybes.

Kaip pranešė Policijos departamentas, gruodžio 21 dieną, apie 16 val., į Šiaulių ligoninę iš Šiaulių rajono buvo atvežtas ir paguldytas 2020 metais gimęs berniukas.

Jo 35 metų globėja paaiškino, kad mažametis susižalojo lipdamas į lovytę.

Policija informuoja, kad ketvirtadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo mažamečiui.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad už tai baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Šiaulių apskrities policijos atstovas Artūras Šliavas penktadienį BNS sakė, kad įtarimai dėl vaiko galimo sveikatos sutrikdymo kol kas niekam nepareikšti, vaikas išleistas iš ligoninės ir perduotas kitai laikinai globėjai.

„Ekspertai pateiks išvadas, ar galėjo būti smurtas, ar ne“, – teigė A. Šliavas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Globos pinigai

Globos pinigai portretas
168+252 eurų. Oficialiai svetainėje skelbiama.Už tuos pačius reikia išlaikyti vaiką. Daugiau kažkiek gauna tik budintys globėjai, bet suma ne ką didesnė..Tai kur čia tas pelnas????

lenkiu galvą prieš globėjus

lenkiu galvą prieš globėjus  portretas
Nereikia varyti ant tų globėjų. Vienas kitas , kaip ir visur pasitaiko nevykęs, bet dauguma aukojasi. Tie vaikučiai yra su tokiu genofondu ir alkoholio ar narkotikų pasekmėmis nuo biologinių gimdytojų vartojimo net nėštumo metu, kad vargu ar norėtume patys juos globoti ir už labai didelius pinigus.

Gal per anksti kalbėti apie smurtą

Gal per anksti kalbėti apie smurtą portretas
Kaip suprantu, iki galo neteigiama, kad tai smurtas.Berniukas galėjo irgi susižaloti, dvimečiai lipa patys iš lovytės ir ne tik. Tik spėk paskui tokius pupulius.Tiesiog procedūra tokia, kad turi ištirti visus galimus variantus.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių