Daugiabutyje – pensininko ir 37-erių moters lavonai: kaimynai tikina, kad tragedija įvyko dėl meilės

  • Teksto dydis:

Bute Biržuose rasti mirtinai sužaloti pensininkas ir 37-erių moteris. Šalia – užtaisytas nelegalus šautuvas. LNK žiniomis, vyras seniai turėjo potraukį ginklams, yra kai kam grasinęs ir anksčiau, bet kaimynai skųstis vengė.

Kęstučio gatvėje – dviguba žmogžudystė.

„Iš meilės!“ – sakė Kęstutis iš Kęstučio g. Jis – artimiausias kaimynas, akivaizdu, skausmą malšinantis kažkuo stipresniu. „Nu, nušovė ir nusižudė...“, – paprastai situaciją įvardijo jis.

Šūvius nedidelio daugiabučio kaimynai išgirdo 21 val. vakaro. Policijai skambino ne tas pats Kęstutis, o kaimynai iš apačios.

„25 metus išgyvenom kartu, jis man nieko blogo nepadarė. Jis nenusipelnė tokios mirties“, – graudinosi kaimynė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

68-erių vyras su jau mirusia žmona buvo daugiavaikė šeima. Lūžis vyro gyvenime esą įvyko, kai prieš maždaug dvejus metus jis prasidėjo su 37-erių moterimi. Ji policijai gerai žinoma dėl girtavimo ir konfliktų. Beje, vyras irgi.

„Jis čia baudų prisidarė visokių, vieną kitą, ir dabar vėl girtas važiavo, jį pagavo ir automobilį atėmė, na, sužlugo žmogus...“ – pasakojo pardavėja Lina.

Kaimynams nebuvo jokia paslaptis, kad žuvęs vyras turėjo ginklų.

Ir mums su kaimynka apatine sakė, pirmutines nušaus, kad mes skundžiamės policijai.

„Atvažiavo sūnus ir visą maišą išnešė šautuvų, – teigė kaimynė Irena. Sakė, anksčiau bijojo. – Tai kiek mes gyvensim? Baliai kiekvieną dieną. Ir mums su kaimynka apatine sakė, pirmutines nušaus, kad mes skundžiamės policijai“, – grasinimus priminė Irena.

Policija į gyventojų skambutį dėl išgirstų šūvių reagavo operatyviai. Buto durys buvo užrakintos, todėl ugniagesiams teko laužti.

„Įvykio vietos apžiūrai buvo pasitelktos naujausios įvykio vietos apžiūros technologijos, 3D skaneris, ir tikimės, kad ikiteisminio tyrimo metus bus atsakyta į visus klausimus“, – situaciją aiškino Biržų rajono policijos vadovas Deividas Valtaris.

Dviejų žmonių kūnai rasti koridoriuje. Šalia – lygiavamzdis su dar likusiu užtaisytu šoviniu. Šįmet tai pirma žmogžudystė rajone. Pernai buvo nužudytas vienas žmogus.


Šiame straipsnyje: Biržainužudymaspagalbos telkaimynaisugyventiniaiLNK turinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

tpfūūūū

tpfūūūū portretas
O policija tai , aišku , nieko "nežinojo" apie girtuoklio laikomus(rašo ,kad visa maišą šautuvų išsinešė sūnus "po visko"). ginklus.....Nuo tų "šventuolių" ir reiktų pradėt : neveiklumas tarnyboje - tai tiesiog neteisėtas ,bjaurus abejingumas ir neatsakingas elgesys . Už kurį turi būti griežtai baudžiama .

.

. portretas
Man tiek pat metų, bet jau seniai pusė šešių ir todėl jokių problemų. Kaip gera gyventi ...

Anonimas

Anonimas portretas
Kažkoks pisuoklis.o dar kai atsiranda jaunų moterų,kurios su senoliais prasideda,tada jau galas viskam...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių