Grybautoja miške rado ne tik grybų, bet ir naminės degtinės varyklą

  • Teksto dydis:

Raseinių rajono gyventoja, rugsėjo pradžioje nuvykusi į prie Kalniškių kaimo esantį mišką grybauti, rado ne tik grybų, bet ir naminės degtinės varyklą.

Kaip skelbia Šiaulių apskrities policija, informacija apie savo radinį ji pasidalijo su policijos pareigūnais.

Nuvykę iš karto po informacijos gavimo, tyrėjai miške terado besimėtančias atskiras naminės degtinės gaminimo aparato dalis.

Tęsdami tyrimą, rugsėjo 6-ąją policijos pareigūnai dar kartą patikrino minėtą vietą ir pataikė į patį naminės degtinės gaminimo proceso įkarštį. Joje, įtariama, naminės degtinės gaminimo procesą prižiūrėjo du vyrai.

Pamatę policijos pareigūnus, jie sušoko į „Nissan Patrol“ automobilį ir bandė bėgti. Tačiau nesėkmingai – panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“ vairuotoją privertė sustoti. Bandę bėgti vyrai buvo sulaikyti.

Kaip teigia policija, vienas sulaikytųjų, Raseinių rajono gyventojas, pareigūnams gerai žinomas. Antras sulaikytasis – taip pat Raseinių rajono gyventojas. Pareigūnai rado daugiau nei 150 litrų skysčio, skleidžiančio naminės degtinės kvapą.

Abiem sulaikytiesiems pradėtas ikiteisminis tyrimas ir pareikšti įtarimai dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
man irgi teko toks malonumas ,šeimininko nebuvo tai pažasčiau žarijas uždėjau malku o prie kibiro buvo podelis lašinių papjaustyta ir duonos tai haktelėjau ir nuėjau toliau gribut.

Nu bl

Nu bl portretas
Kale pqsitaike

Cianidas

Cianidas portretas
Lietuva virsta,,stukačių" šalimi
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių