Jonavos policija pavogtą automobilį surado jau ardomą

  • Teksto dydis:

Jonavos policija pavogtą automobilį surado jau ardomą. Dėl nusikaltimo sulaikyti trys įtariamieji.

Pirmadienio rytą apie 9 val. iš įmonės atstovo buvo gautas pranešimas, kad po ilgojo savaitgalio Jonavoje, Rambyno gatvėje, iš aptvertos automobilių aikštelės, nupjovus vartų spyną, dingo įmonės automobilis "Mercedes-Benz Sprinter". Pirminiais duomenimis, įmonei padaryta 20 tūkst. litų žala.

Jonavos rajono policijos komisariate buvo pradėtas dėl ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai tą pačią dieną nustatė pavogto automobilio vietą. Jonavos rajone, Upininkų seniūnijoje, miške esančioje sodyboje policininkai surado ardomą automobilį, kurio detalės buvo kraunamos į sunkvežimį.

Įvykio vietoje sulaikyti du įtariamieji, Jonavos gyventojai - A.G., gimęs 1978 metais ir Š.U., gimęs 1991 metais. Trečiadienį nustatytas dar vienas įtariamasis - jonaviškis V.G., gimęs 1992 metais. Jonavos rajono apylinkės teismas vienam iš įtariamųjų - A.G. - skyrė 20 parų kardomąjį suėmimą.

Visi trys įtariamieji policijai žinomi, anksčiau teisti už vagystes. Už dabar įvykdytą vagystę jiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: automobiliaivagystėvagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių