Klaipėdoje ir Palangoje sulaikyti narkotikų prekeiviai

Per policijos operaciją Klaipėdoje ir Palangoje sulaikyta 11 asmenų, kurie įtariami kurortinio sezono metu pajūryje prekiavę kvaišalais.

Tarp sulaikytųjų - trys nepilnamečiai, penki ką tik pilnametystės sulaukę asmenys, du 20-mečiai ir vienas 19-metis, pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Jaunuoliai sulaikyti gegužės pabaigoje per bendrą Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro ir Palangos miesto pareigūnų operaciją.

Įtariama, kad jie Palangos miesto gyventojams ir į kurortą atvykstantiems poilsiautojams, taip pat nepilnamečiams, platino kanapes ir jų dalis bei kanapių dervą.

Įtarimai dėl narkotinių medžiagų platinimo bei jų platinimo nepilnamečiams pateikti keturiems asmenims, dar du įtariami įsigiję narkotinių medžiagų vartojimui. Dėl kitų sulaikytųjų teisinės atsakomybės sprendžiama.

Trys jaunuoliai suimti, dar trims skirtos švelnesnės kardomosios priemonės.

Pareigūnai sako, kad operatyviniai ir ikiteisminio tyrimo veiksmai Klaipėdos apskrities kurortinėse vietovėse bus tęsiami ir toliau.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimą nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Už narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą nepilnamečiams numatomas laisvės atėmimas nuo trejų iki 12  metų.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkotikų prekeiviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

vaje

vaje portretas
Tik nekniskit proto , kad už narkotikus skiriamos realios bausmės , nes šios mafijos bosai kuo toliau tuo galingesni , papuola šestiorkos , kurias tuoj išperka ir vėl daina iš naujo Būkit prakeikti Lietuvos jaunimo genocido vykdytojai

ssasd

ssasd portretas
panasu i smulkme, va, kad tuos is ko jie perka pagautu..

karolis

karolis portretas
Lygiai taip yra ir su kontrabanda maziausia grandi sulaiko o didzioji grandis per para sumoka uzstata:)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių