Lietuvė policijai pasiskundė Egipte patyrusi savo draugo smurtą

Lietuvos gyventoja Šiaulių policijai pasiskundė Egipte patyrusi savo draugo smurtą.

Kaip ketvirtadienį pranešė Šiaulių apskrities policija, gautas moters pareiškimas, kad pernai gruodžio 14 dieną, 18 val., atostogaujant Egipte, kurorto Šarm el Šeichas viešbutyje, 39 metų vyras smurtavo prieš 37 metų moterį.

Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė.

„Gautas pareiškimas, jis bus tiriamas, pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – BNS ketvirtadienį sakė Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Tiek Šiauliuose, tiek Vilniuje gyvenanti moteris nurodė, kad prieš ją smurtavo jos draugas, gyvenantis Vilniuje. Ji teigė, kad Egipte kreipėsi ir į vietos pareigūnus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giedrius

Giedrius portretas
Turbut susikurvino ir neistvere vyro kantrybe...

Asimas

Asimas  portretas
A tai ko ne pasEgipto policija kreipesi ?

39 metukų draugas...sakote?

39 metukų draugas...sakote? portretas
Anksčiau taip nutikdavo iki 13 metukų draugams, kartais ir iki 10-11 metukų. Bet padarydavo tyliai abortą. Ir vėl viskas iš pradžių. Tada smurtaudavo jau ir 15 metukų draugas. Bet kad 39 metų draugas smurtautų, tebūdavo atvejai kokių grupinių linksmybių, kur bendro naudojimo kokia ant pabaigos linksmindavosi, kaip anuomet tiesiai šviesiai sakydavo, seniu. O 37 metų moteris iki 1990 metų tiesiog būdavo dažnai močiutė, o jei vis dar ne, jokių draugų nebūdavo, būdavo tik komandiruotės į Maskvą. Ot, ten tai vadindavosi komandiruotė pas draugus. Visada su savo pagrindiniu viršininku. Ir jis tiesiog tą tarybinę damą veždavo vietoje spermos šiukšliadėžės. Grįžusi ji visada gaudavo premiją. Už Komunizmo statybą. Kartais duodavo ordiną, jei išvyka su draugu viršininku būdavo ilgesnė ir iki Kazachstano arba Azerbaidžano.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių