Plastikiniame maiše radus šuns gaišeną – šiurpus posūkis: gyvūną užmušė, nes jis kliudė vagystei?

Kovo pradžioje Alytaus rajone, konteineryje, plastikiniame maiše, radus šuns gaišeną, užsimenama apie galimas kraupias sąsajas. Gyvūnu atsikratė vagys, nes keturkojis jiems sukliudė įvykdyti kitą nusikaltimą?

Vėlų kovo 5-osios vakarą, po 23 val., pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Miroslavo seniūnijoje esančiame Balkūnų kaime iš angaro pavogti įvairūs įrankiai. Policiją apie tai informavo angaro savininkas.

Pareigūnams pavyko nustatyti du nusikaltimu įtariamus asmenis. Tačiau, kaip spėjama, viskas vien vagyste nesibaigė – netrukus, kovo 6-osios naktį, nukentėjusysis į pareigūnus kreipėsi dar kartą. Iš vagystės liudininkais tapusių kaimynų jis išgirdo, jog šie matė, kad į automobilį, su kuriuo atvyko nusikaltėliai, buvo kraunamas juodas maišas. Transporto priemonė pajudėjo gretimo – Vankiškių kaimo link.

Patikrinęs tame kaime esantį konteinerį, vyriškis rado savo šuns gaišeną. Įtariama, kad keturkojis buvo užmuštas. Vienam iš asmenų yra pareikšti įtarimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnu“, – portalui kauno.diena.lt pirmadienį sakė Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė.

Pasak pašnekovės, 1973 metais gimusiam vyrui pareikšti įtarimai ir dėl vagystės, ir dėl žiauraus elgesio su gyvūnu. O jo bendrininkui, gimusiam 1972  metais, dėl vagystės. „Galėjo būti taip, kad ruošiantis vykdyti vagystę, šuo trukdė, todėl buvo pirmiausia pašalintas. Tačiau tai paaiškės tik ikiteisminio tyrimo metu, kai bus gauta išsami informacija apie užmuštą šunį“, – kalbėjo K. Janulevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zmogus

Zmogus portretas
dabar daug maziau ivertintas,nei suo... Apie "valstybininku" gildija - nesneku. Jie verti daug,nes is musu jau milijardus isvoge.

be kategorijos

be kategorijos portretas
Tokie ir žmogų,jei trukdys vagystei užmuš,nes bausmė LR bus juokinga,kaip Maximos reklamoje juokingos kainos.

Reiskia,

Reiskia, portretas
bent jau suo Lietuvoje buvo saziningas ir nekorumpuotas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių