Šiaulių rajone ant paminklo sovietų kariams nupiešta svastika

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Šiaulių rajone išpaišytas paminklas Raudonosios armijos kariams.

Anot Policijos departamento pranešimo, apie 17 val. aptikta, kad Bubių kaime, karių kapinėse, ant paminklo žuvusiems sovietų kariams atminti, dažais išpieštas svastikos ženklas.

Šių metų balandį kapinėse esančio memorialo lenta ir kareivio šalmas buvo nudažyti mėlynais ir geltonais dažais.

Šiose kapinėse palaidoti keli šimtai per Antrąjį pasaulinį karą žuvusių Raudonosios armijos karių.

Išpuolių prieš sovietų kariams skirtus paminklus padaugėjo visoje Lietuvoje, kai Rusija pradėjo invaziją į Ukrainą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nenori ar nepajėgūs?

Nenori ar nepajėgūs?  portretas
Kas iš jų bent kiek sąžinės ir proto turi, tas jau suprato, jog Josifas pasinaudojo savo razborkėmis su Adolfu, kad, apsimetęs išvaduotoju, galutinai Lietuvą ir kitas šalis ,,išvaduotų" (= vėl okupuotų ir ešelonus savo kolonizatorių Į jas suvežtų ir apgyvendintų jose) . Bent ateitų klausimas į galvą - mano ir papania su mamania, ir (pra)babulia su (pra)dedulia buvo rusai. Tai kaip ir kokio bieso jie čia, šitų litofcų-fašistų žemėje atsidūrė, kodėl savo Rodinoje ramiai ir gražiai negyveno???

Puiku

Puiku portretas
Pastabūs ir pareigingi piliečiai tiesiog PAPILDĖ paminklą jo autorių užmirštu ženklu, ir tiek. Gal išsiblaškę autoriai buvo?

Piskovas

Piskovas portretas
Kaip besmegeniai vatnykai nesupranta,kad sovietu kariu kapinese paiso rusofasistai.Nu ,dabar viduriuokit,kad cia melas,smeiztas,negali buti....Kas kremliniais propagandonais betiki po Ukrainos uzpuolimo,huilo tuoj kojas pakratys,ateis rusiu naciu teismo valanda.Teks atgailauti,dirzus ir ant kaklo uzverzti,kad reparacijas issimoketi.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių