Šiaulių prekybos centre – nepilnamečių merginų smurtas: trys talžė vieną

Šiauliuose ir Šiaulių rajone fiksuoti galimi smurto prieš nepilnamečius atvejai, pranešė policija.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, ketvirtadienį, Šiaulių rajone, Gegužių kaime, namuose, vyras (gim. 1986 m.) smurtavo prieš mažametį (gim. 2012 m.).

Nukentėjusysis po medikų apžiūros Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikoje gydosi ambulatoriškai.

Anot policijos, kovo 21 d., 18.30 val., Šiauliuose, Aido gatvėje, prekybos centre, trys iš matymo pažįstamos merginos sumušė nepilnametę (gim. 2009 m.). Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė.

Kauno.diena.lt susisiekus su Šiaulių policijos pareigūnais, paaiškėjo, kad visos merginos mokosi vienoje mokykloje, jų konflikto priežastis – apkalbos. Policininkai apie šį įvykį sužinojo tik po to, kai į juos kreipėsi nukentėjusios nepilnametės mama, prašydama ištirti įvykį. 

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiauliuose yra užsilikusių žydžių

Šiauliuose yra užsilikusių žydžių portretas
Jos labai apžėlusios, su ūsais, auga plaukai ant rankų, kojų, auga ir barzda. Jis alergiškas viskam, narkomanės, yra pilnos patologijų, agresyvios, moteriškų chromosomų neturi, primena išoriškai šimpanzės, jei nebūna gerai aotvarkytos pas specialistus ir barzdos, ūsai nedepilouoti. Pagal agresyvumo lygį jos baisesnis už pasiutusi monstras. Lygiai taip, kaip kad buvo tos dvi žmogžudystės kur draugę supjaustė į gabalus, sudėjo lavonieną į šaldiklį ir buvo susiruošusios valgyti tą žmogišką. Pamenate tą paviešinti atvejį? Tai žydės. Yra dar jų likusių Šiauliuose. Visų sutvarkyti vokiečiai nespėjo, buvo pasprukusių iš priverstinio darbo stovyklų dar 20 amžiuje, čia palikuonės.

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Mesti mažvaikes į nepilnamečių koloniją, gal į protą ateis lervos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių