J. Marcinkevičiaus paminklo iniciatoriai surinko 40 tūkst. eurų, jį matytų sostinėje

Grįžti į straipsnį

Tai, kad

Tai, kad portretas
Žinoma, ne mums, dabarties kartai, spręsti apie TSKP, LKP nusikaltimus... Jūs geriau paklauskit TREMTINIŲ, miško brolių, nukentėjusių nuo bolševikinio teroro 1940-1963m, teroro, kurį vykdė šios partijos... Paklauskit ir jų giminaičių, jei dar rasite neiškeliavusių anapilin... Paklauskit, ar jie atleistų kolaborantams...Jūs paklauskit!.. O Lietuva – katalikiškas kraštas, sugeba išklausyti ir atleisti paklydėliams, jeigu atgaila yra nuoširdi… Deja, tos ATGAILOS iš kolaborantų Lietuva daugumoj ir nesulaukė...

Rūteniui

Rūteniui portretas
Geriau jau nestatytų Lanzbergiui paminklo, nes reikės ir apsaugą samdyti. O laisvę iškovojo lietuvių TAUTA.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Sunku komentatoriui vinis prieštarauti, nes yra daug logikos. V . Landsbergis po savo nomenklatūrinio gyvenimo TSRS, atėjus metui X padarė labai daug dabartinės valstybės labui ir už tai jam, neabejoju, bus pastatytas ne tik obeliskas, bet ir jo vardu pavadintos gatvės, skverai ir kiti objektai ir tai bus gana logiška ir teisinga. Bet, žinote, paminklai ir obeliskai yra ne nekilnojamas turtas, o tokie perkeliami daiktai- šiandien yra, o rytoj jau tik krūva antrinių žaliavų.

> vinis

> vinis portretas
O prie ko čia landsberg? Juk jam niekas nesiruošia jokio paminklo statyti, nebent rozziejoje...

vinis

vinis portretas
Šviesaus atminimo gerbiama Sadūnaitė sovietiniais laikais buvo disidentė. O ponas Lanzbergis - argi nebuvo sovietinių laikų prisitaikėlis? Kai Sadūnaitė sėdėjo kalėjimuose, ponas Lanzbergis taškėsi po pasaulį - nors ir gyvenome už geležinės uždangos. Kyla pagrįstas klausimas - už kokius nuopelnus poną Lanzbergį sovietinė diktatūra išleido pasiganyti?

Rūtenis

Rūtenis portretas
Marcinkevičius buvo gabus žodžio meistras, bet prisitaikėlis, komformistas ir net etatinis bravūras ir jokiu būdu ne Sadūnaitė. O kas gavosi- prisitaikėliui pinigus renka, o a.a. Sadūnaitei vargu bau kas imsis tokios iniciatyvos. Tai vot ir matot kas visada gaunasi, per amžius amžinųjų- prisitaikėliams laurai, o maištautojams- rožių spygliai.

aswwwwuiop[

aswwwwuiop[ portretas
VLN tikrai nebus KOMUNISTU CK nario paminklu ISDAVIKU

Velykinis ZUIKIS

Velykinis ZUIKIS portretas
Benkuskiukas, kaip visada be nuomonės - kaip Senelis pasakys, taip ir bus gerai.

V,L

V,L portretas
:O varge ir vel Kaunui reikes periimti šio paminklo statyba.......

Gal pirmiausia

Gal pirmiausia portretas
Prezidentui Smetonai reik pastatyt. Bet kremliaus chalopai komunistai labai nekenčia ano

Ne paminklus,

Ne paminklus, portretas
o pigius bhustus reikia statyti! Jaunuoliai negali kurti seimos,gimdyti vaiku,nes gyventi nera kur! Neisikurs gi prie paminklo. O ir griovimo bus maziau,kai politinis vejas papus is kitur.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Kada Lukiškių aikštėje Vytis stovės?

dušanski pasekėjai

dušanski pasekėjai portretas
Kažin kas ožiui surinks? Gal kremlius perves?

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Iš savivaldybės tai leidimus gavote, o ar gausite iš senojo ožio???

Galerijos

Daugiau straipsnių