Policija legendinio prancūzų aktoriaus A. Delono namuose rado daugybę ginklų

  • Teksto dydis:

Policija paėmė 72 šaunamuosius ginklus iš prancūzų aktoriaus Alaino Delono (Aleno Delono) namų, antradienį pranešė prokurorai.

Pažymima, kad legendinis aktorius neturėjo leidimo nė vienam iš šių šaunamųjų ginklų.

Pareigūnai taip pat rado daugiau kaip 3 000 šovinių ir šaudyklą aktoriaus namuose Duši Monkorbono gyvenvietėje, esančioje maždaug už 135 km į pietus nuo Paryžiaus.

88-erių A. Delonas „neturi leidimo turėti šaunamąjį ginklą“, sakė vietos prokuroras Jeanas-Cedrixas Gaux (Žanas Sedriksas Go).

Nuo 2019 metų, kai patyrė insultą, A. Delono sveikata yra prasta. Pastaruoju metu jo pavardė žiniasklaidoje dažnai linksniuojama dėl paaštrėjusių šeiminių nesutarimų.

Krata buvo atlikta po to, kai teismo paskirtas pareigūnas, atsiųstas į jo namus, pastebėjo ginklą ir apie tai pranešė teisėjui.

Nuo XX amžiaus 10-o dešimtmečio A. Delonas retai matomas ekrane. Praėjusį kartą viešumoje jis pasirodė 2019-aisiais, kai Kanų kino festivalyje atsiėmė „Garbės auksinę palmės šakelę“.

Vis dėlto 2021 metų rugsėjį jis dalyvavo savo draugo, kino legendos Jeano-Paulio Belmondo (Žano Polio Belmondo) laidotuvėse Paryžiuje.

Praėjusį mėnesį jauniausias A. Delono sūnus pateikė skundą prieš savo seserį, kaltindamas ją pasinaudojus silpna A. Delono sveikata.

Nesantaika iškilo į viešumą po to, kai vyriausias A. Delono sūnus Anthony Delonas (Entonis Delonas) žurnalui „Paris Match“ atskleidė, kad jo tėvas yra silpnos sveikatos.

Alainas Delonas per savo advokatą pareiškė esąs sukrėstas ir pažadėjo pateikti skundą dėl šmeižto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kremliaus dvokiantys autai

kremliaus dvokiantys autai portretas
Galimai kremliaus užverbuotas, turbūt laukė atvykstančių kacapofašistų.

W

W portretas
jis dar ir maskvoj buvo , perdirbta matyt paleido .

Anonimas

Anonimas portretas
Ruošesi gynybai,kas čia tokio,rusas puls.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių