Rašytoja S. Rooney dėl Izraelio „apartheido“ vetavo jos knygos vertimą į hebrajų kalbą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel nuimat minus,plius,ir cia zydai valdo,

kada baigsis tu zydu veksmai,verksmai,

kada baigsis tu zydu veksmai,verksmai, portretas
Ar kada nors matet ,girdejot kad nors 1 zydas yra kaltas,ne ,jie visi sveti,kaip zydams nedaeina kad visi juos kiaurai mato ju tikslus,siekius,kiek zydai iszude rusijoje zmoniu,o dabar paziurekit maskvoje beveik vieni zydai sedi postose,ir ka jie isdarineja su kitatauciais,rusija valdo ne rusai,visi sita zina,bet visi tyli o zydai ir toliau varo savo propaganda pries visa pasauli,tipo mes zydai nusskriaustieji,o is tikruju zydai isnaudoja zmones savo tikslui,kodel zmones tokie,bijo teisybes atvirai sakyti,kada zydai atsiprasis zmoniu nekaltu,kurie zuvo per ju veiksmus,paziurekit senoveje kaip zydai keisdavo pavardes ir naktimis dare juodus darbus,net ispanijos karaliene iZABELE isvare zydus is savo teritorijos,nes zydai savinoso ju zemes,auksa,cia rasoma istorijoje,

Mikui

Mikui portretas
Taip, daug kur nukenčia žmonės. Tačiau niekur taip gajai nepasireiškia aukos sindromas, kaip tik pas vienintelius žydus. O kas dėl antisemitizmo, tai atsiprašau, bet jie - ne semitai, o žydai. Semitai, buvę senovėje, verti žymiai didesnės pagarbos, nei dabartiniai, apimti aukos sindromo, žydai.

Pasirodo

Pasirodo portretas
Pasaulyje esama ir normalių žmonių, kurie sugeba pasakyti tiesą žydams į akis. Kol jūs vykdote palestiniečių holokostą, padorioj kultūrinėje bendrijoje nepageidaujami. Šaunuolė rašytoja!

Mikas

Mikas portretas
Irane karia homikus, Saudijoj pjauna ranka vagiui, Brazilijoje benamius žudo, Rusijoje nepaklusnius žurnalistus, Afrikoje vieni kitus žudo ir daugybė kitų atvejų, bet tai kvailai rašytojai aišku , kad reikia boikotuoti tik žydus... sakyk tiesiai : Aš antisemitė.

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingas sprendimas. Ne visi pataikauja žydų fašistams, čia tik pas mus taip.

Galerijos

Daugiau straipsnių