S. Stoma prisipažino rašąs knygą apie Garliavos istoriją

LNK laidoje „Diagnozė: valdžia“ šį trečiadienio vakarą 19.55 val. susitiks tragiškai sūnaus netekusi Marija Milinienė ir Laimutės Stankūnaitės advokatas Gintaras Černiauskas.

Stankūnaitė pateikė valstybei ieškinį – 100 tūkst. eurų. Į teismą kreiptis ir kompensacijos ketina reikalauti ir M.Milinienė – už tai, kad valstybė esą leido susiformuoti Garliavos grupuotei, kuri persekiojo M.Milinienės šeimą, o taip pat esą galėjo prisidėti prie M. Milininės sūnaus Vaido mirties.

V.Milinis viešai apkaltintas kaip trečiasis ieškomas pedofilas, rastas su šautine žaizda galvoje.

„Jei valstybė būtų neleidusi susiformuoti šiai grupuotei, mano sūnus dar būtų gyvas“, – sako M. Milininė. Moteris tik teisme išsireikalavo, kad jos šeimai būtų skirta apsauga. 

„O kas gi jus turėtų nužudyti?“, – M.Milinienės laidoje klausia buvęs Seimo narys Saulius Stoma.

Nepatekęs į Seimą, jis tikina pakeitęs ir poziciją – esą daug klausimų kyla ir N. Venckienei. Beje, S.Stoma prisipažino ėmęsis rašyti knygą apie rezonansinę pedofilijos bylą.

„Tegul policija pateikia D. Kedžio kalbų išklotines, ten aiškiai matyti, kad jis rinko informaciją apie mūsų šeimą ir iš policijos pareigūnų“, – pareikš M. Milinienė.

Laidoje taip pat dalyvaus „Drąsos kelio“ atstovas J. Varkala, buvęs VSD vadovas M.Laurinkus, buvęs teisingumo ministras R.Šimašius, knygų apie mafiją autorius D. Dargis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Ta pedofilijos byla,kaip Lietuvos veliava arba Konstitucija-pat svarbiausia Lietuvoje.Kiek iš jos pelnosi duona teisetvarka ir žiniasklaida.Šitiek metu.Ir niekam del to negeda.

slykstesnio padaro

slykstesnio padaro portretas
matyti,nei girdeti neteko...

stoma

stoma portretas
tikras slykstyne ,pasipelnyti susigalvojo is nekaltu zmoniu istorijos,ir isversta skuris,,o matulevicius isviso brudas o kunigas save laiko krikscioniu,tai tokia krikscionybe,pritvinkusi melo
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių