Škotų grupė įrašė dainą į šokoladinę plokštelę

Muzikos grupė iš Edinburgo „Found“ įrašė dainą į šokoladinę plokštelę. Muzikantai juokauja, kad tai veikiausiai saldžiausias visų laikų dainos išleidimas, skelbia interneto svetainė „Oddity Central“.

Šokolado meistras Benas Milnas (Ben Milne) susipažino su grupės nariais Zigiu (Ziggy) ir Tomiu (Tommy) prieš kelerius metus ir jie susidraugavo. Todėl kai Benas pasiūlė muzikantams ką nors kartu sukurti šokoladinės plokštelės pavidalu, muzikantai tikrai labai užsidegė. Nors teoriškai idėja atrodė lengvai įgyvendinama, praktiškai tai padaryti nebuvo taip jau paprasta.

Iš pradžių šokolado meistras nusipirko 7 colių skersmens vinilo plokštelę ir apliejo ją skystų šokoladu. Gautas rezultatas, švelniai tariant, buvo nekoks. Meistras suvokė, kad iš tiesų padarė plokštelei visiškai priešingą daiktą. Vėliau B. Milnas sumanė pagaminti plokštelės muliažą ir išlieti šokoladinę plokštelę. Tačiau gautos plokštelės garso kokybė buvo prasta.

Galiausiai šokolado meistras paprašė garso įrašų kompanijos, su kuria bendradarbiauja FOUND, formos, kuri naudojama vinilo plokštelėms gaminti, tik vietoj vinilo panaudojo šokoladą. Ir pavyko. Grupė įrašė savo dainą į pagamintą šokolado plokštelę ir garso įrašų kompanijos atstovai buvo nustebinti garso kokybės.

Edinburgo grupė išleido ribotą šokoladinių plokštelių tiražą, pristatė savo naują singlą ir net nufilmavo vaizdo klipą B. Milno konditerijos ceche.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taisonas

Taisonas portretas
Galėtu vėl pradėti įrašinėti i tas tarybines plokšteles,aš dar turiu tarybinį patefoną ryga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių