Už ekstremalius žadinimus R.Bolgovas šokių partnerei atsidėkoja dovanomis

Vieną rytą – vandens stiklinė, kitą – sušaldyto butelio įridenimas į lovą, trečią – ekstremaliai garsiai paleista muzika. Taip savo partnerį Ruslaną Bolgovą rytais žadina šokėja Rolanda Maniuškaitė. Mergina griežta – kasdien devintą ryto turi prasidėti judviejų su Ruslanu pasirengimai LNK projektui „Kviečiu šokti“.

Virtuvės liūtas, virėjų virėjas Ruslanas šiuo metu labai užimtas – kasdien rytais tris valandas repetuoja, paskui skuba į savo virtuvę vienoje sostinės vyninėje, rūpinasi naujo restorano atidarymo reikalais, o vėlais vakarais prie kompiuterio kuria naujus patiekalus. Dėl to jam neįsivaizduojamai sunku keltis.

Kad būtų kuo patogiau ruoštis naujam LNK šokių projektui, jo partnerė Rolanda iš Kauno persikėlė gyventi pas Ruslaną jo namuose Vilniuje. Ruslanas negali atsidžiaugti Rolandos iniciatyvumu, pareigingumu ir smagumu.

„Rolanda mane privertė į šokius pažiūrėti labai atsakingai. Mes taip intensyviai repetuojam, kad numečiau jau 15 kilogramų, - pasakoja Ruslanas. – Noriu atsilyginti Rolandai už  rūpestį manimi. Žinau, kad niekas jos taip nedžiugina, kaip sportas. Todėl nusprendžiau jai padovanoti sporto klubo abonementą“.

Įteikdamas dovaną, Ruslanas dar kartą įsitikino, kad juos su Rolanda šis tas sieja. Pasirodo, mergina buvo išsirinkusi būtent tą sporto klubą, kurio abonementą Ruslanas buvo paslapčia nupirkęs dovanų. Deja, pačiam Ruslanui, kad ir kaip norėtųsi, sporto klubo lankyti nėra kada, nors jis pats ir labai norėtų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ruta

ruta portretas
Labai žavūs šokių partneriai! Būtinai balsuosim už jus!!!

raima

raima portretas
nematau as jokio zavumo jo tas zvengimas o si sokeja labai jau stambi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių