Vaizdo klipas, kurį prisiminusi Kim Kardashian parausta iš gėdos

Kovo mėnesį išleistai Kim Kardashian debiutinei dainai nebuvo lemta užkariauti popscenos. Singlas "Jam (Turn it Up)" gerbėjų simpatijų nesulaukė, tad iš eterio dingo labai greitai.

Tačiau dabar internete pasirodė ištrauka iš šiai dainai sukurto vaizdo klipo, kuriame seksualioji Kim ropoja keturiomis ir visaip bando parodyti savo privalumus.

Vaizdo klipas oficialiai dienos šviesos taip ir neišvydo, tačiau kažkokiu būdu nutekėjo į internetą. Atrodo, kad klipas buvo kurtas tam atvejui, jei visgi daina išpopuliarėtų.

Vyriškosios lyties K.Kardashian gerbėjams šis vaizdo klipas - tikra dovanėlė, mat jame matoma Kim pademonstravo pikantiškų vaizdelių: blizgesį suteikiančiu aliejumi išteptas kūnas, seksualūs rūbai ir raitymasis ant žemės tikrai pažadins ne vieno vyro fantaziją.

Jau dabar ištraukos iš vaizdo klipo vadinamos vulgariomis ir neskoningomis.

Kol kas vos prieš porą savaičių už krepšininko Kriso Humphrieso ištekėjusi trisdešimtmetė K.Kardashian nekomentuoja į viešumą iškilusios medžiagos.

Jos sesuo Khloe dar gegužės mėnesį teigė, kad viešam naudojimui klipas nebuvo skirtas.

„Ji norėjo tai padaryti dėl savęs, dėl smagumo. Tas vaizdo klipas niekuomet neturėjo būti rodomas viešai“, - sakė Khloe.


Šiame straipsnyje: Kim Kardashian

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių