Žiniasklaida: princesė Charlene bandė bėgti tris kartus

Monako princesė Charlene net tris kartus bandė pasprukti prieš susituokdama su princu Albertu II, prancūzų žiniasklaidą cituoja telegraph.co.uk.

Pora šeštadienį susituokė per iškilmingą religinę ceremoniją stebint 800 svečių.

Tačiau, anot šaltinių, 33-ejų Charlene Wittstock prieš vestuves net bandė prašyti prieglobsčio savo šalies ambasadoje Paryžiuje.

Tačiau pareigūnai esą paėmė jos pasą ir įtikino dalyvauti savo pačios vestuvių ceremonijoje.

Prancūzų "Le Journal du Dimanche" paskelbė, kad tarp būsimųjų jaunavedžių buvo pasiektas tam tikras susitarimas, tačiau jokių konkretesnių detalių nepateikė.

Pranešimai apie nuotakos bandymus bėgti pasirodė po to, kai karališkųjų rūmų šaltiniai patvirtino apie Alberto II ketinimus darytis DNR testą, mat viena neįvardyta moteris teigia pastojusi nuo Monako princo.

Albertas II jau turi šešerių sūnų Alexandre, kurį pagimdė buvusi stiuardesė Nicole Coste ir devyniolikmetę dukterį Jazmin, kurios susilaukė su amerikiete nekilnojamojo turto agente Tamara Rotola.

Abu nesantuokoje gimę vaikai tėvo vestuvėse nedalyvavo, kad išvengtų žiniasklaidos dėmesio.

Prancūzijos naujienų agentūra patvirtino, kad tarp princo ir būsimosios jo žmonos Charlene praėjusią savaitę buvo kilę nesutarimų dėl galimo tėvystės nustatymo.

Šaltiniai skelbia, kad gegužės mėnesį Charlene lankėsi Paryžiuje, kad pasimatuotų vestuvinę suknelę. Esą jau tuomet nuotaka kreipėsi į gimtosios Pietų Afrikos ambasadą.

Netrukus po to Charlene nuo Alberto II bandė pasprukti per "Formulės 1" etapą Monake. Galiausiai praėjusią savaitę jos pasas buvo paimtas Nicos oro uoste.


Šiame straipsnyje: Albertas IICharlene Wittstock

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių