Žurnalistas: Lady Gaga - anoreksikė ir narkomanė

Apie Lady Gagą knygą rašantis žurnalistas Ianas Halperinas teigia, kad garsioji atlikėja kankina save dietomis, kad tik įsispraustų į sceninius kostiumus. Maža to, ji niekuomet nesiliovė vartojusi narkotikų.

Žurnalistas 25-erių dainininkę stebėjo ištisus metus, tad, anot jo, galima daryti išvadą, kad Lady Gaga "serga" ir yra "apsėsta minčių apie savo svorį".

"Tie, kurie dirbo su ja per koncertinį turą, pranešė, kad ji nevalgydavo po kelias savaites, kad tik galėtų dėvėti ekstravagantiškus sceninius kostiumus", - sakė I.Halperinas. - "Jos požiūris į svorį - nesveikas. Prieš pasirodymus ji valandų valandas stebėdavo save veidrodyje ir kritikuodavo savo trūkumus".

Kol dauguma mano, kad šokiruojantys Lady Gagos apdarai ir makiažas tėra dalis jos įvaizdžio, žurnalistas įžvelgia kiek kitokią jų prasmę.

"Jos vilkligė yra daug grėsmingesnė nei ji pati nori parodyti", - apie ligą, kuria Lady Gaga prisipažino serganti sakė I.Halperinas.

"Jos plaukai slenka, veidas išmėtytas raudonomis dėmėmis, todėl ji nuolat dėvi perukus ir naudoja daug kosmetikos", - tvirtina žurnalistas.

Tačiau tuo jos problemos nesibaigia - ji esą niekuomet nesiliovė vartojusi narkotikų, nors tuo ne kartą gyrėsi.

"Problemos dėl narkotikų prasidėjo, kai ji dar buvo paauglė. Nuo heroino iki kokaino ir "ecstasy". Ji išbandė visus narkotikus. Ji tapo karikatūra, vadinama Lady Gaga, kuri net nėra realus asmuo. Mergaitė, kurią draugai pažinojo kaip Stefi, dingo", - aštrių žodžių negailėjo I.Halperinas.


Šiame straipsnyje: Lady Gaga

NAUJAUSI KOMENTARAI

zurnalistas

zurnalistas portretas
ne apie kuryba sneka o skalbia svetimus nesvarius baltinius :-D

Jorė

Jorė portretas
Tai jau tikrai labai panašu. Ir sceninis tas jos gaga. Tikra žąsų giminė.

matosi is tolo

matosi is tolo portretas
kad labai problematiskas sutverimas. O jinai diegiama kaip pavyzdys masems. nu tai tokia visuomene ir uzaugins: narkomanai, vilkliges apsesti, nudebileje, paranojikai, nuolat kenciantys nuo problemu... ir pries siuos teiginius nera jokiu rimtesniu argumentu. bet koks rimtesnis psichiatras pasakys, kad jinai konkreti psichopate.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių