Aktorius J. Manganiello pateko į ligoninę dėl trūkusio apendicito

  • Teksto dydis:

Aktorius Joe Manganiello (Džo Manganielas) pateko į ligoninę dėl apendicito, pranešė žiniasklaida.

Pramogų pasaulio naujienų svetainė hellomagazine.com rašo, kad 39 metų žvaigždė dėl sveikatos problemų jau buvo priverstas atsisakyti vaidmens būsimoje televizijos dramoje „Six“, o dabar dėl itin sunkaus apendicito atvejo jam atlikta chirurginė operacija.

Aktoriui artimi šaltiniai TMZ pranešė, kad Joe prieš kelias dienas atvyko į ligoninę, kad jam būtų pašalintas apendicitas. Anot vieno šaltinio, per operaciją paaiškėjo, kad apendicitas buvo jau pratrūkęs.

Dabar Sofia Vergaros (Sofijos Vergaros) vyras taisosi ligoninėje.

Anksčiau buvo kalbama, kad Joe teko atsisakyti dalyvavimo „History Chanel“ projekte dėl kito susirgimo, kuris siejamas su dvigalvio žasto raumens pažeidimu aktoriui filmuojantis „Magiškajame Maike“ (Magic Mike).

Šio televizijos projekto eiga buvo sustabdyta, kol bus atrinktas J. Manganiello pakeisiantis aktorius, nurodė „History Channel“ atstovas „Us Weekly“.

Aštuonių dalių seriale bus pasakojama apie JAV karinio laivyno specialiųjų pajėgų (Navy SEAL) karius, kuriems pavesta sunaikinti Talibano lyderį Afganistane, tačiau paaiškės, kad vienas JAV pilietis bendradarbiauja su teroristais. „Magiškojo Maiko“ žvaigždė seriale turėjo vaidinti būrio vadą Ripą Tagartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių