Asmeniškai žuvusį L. Payne'ą pažinojęs M. Vžesniauskaitės mylimasis: labai nuliūdau

  • Teksto dydis:

Spalio 16-ąją nuaidėjo žinia apie Buenos Airėse žuvusį 31-erių buvusios vaikinų grupės „One Direction“ narį Liamą Payne'ą. Dėl skaudžios netekties gedi tūkstančiai gerbėjų visame pasaulyje bei draugai, artimieji ir kolegos. Vieni jų – asmeniškai su žuvusiuoju bendravę britų milijardierius Johnas Caudwellas ir jo mylimoji Modesta Vžesniauskaitė. Verslininkas pasidalijo jautriais prisiminimais apie anapilin iškeliavusį Liamą ir teigė, jog pastarojo širdis buvo itin kilni.

2019 metais „Phones4U“ įkūrėjo J. Caudwello organizuoto labdaros vakaro „Butterfly Ball“ ryškiausia žvaigžde tapo spalio 16-ąją žuvęs L. Payne'as.

Dainininkas renginio metu paaukojo nemenką sumą pinigų specialiems vežimėliams, skirtiems neįgaliems vaikams.

Savo skausmu dėl netekties, sukrėtusios visą pasaulį, žinomas vyras pasidalijo „Instagram“ platformoje.

„Labai nuliūdau išgirdęs apie Liamo Payne'o mirtį, jis buvo tikras talentas ir dosnus labdaros rėmėjas“, – rašė M. Vžesniauskaitės mylimasis.

Labai nuliūdau išgirdęs apie Liamo Payne'o mirtį, jis buvo tikras talentas ir dosnus labdaros rėmėjas.

Visgi detaliau, kokie ryšiai siejo su žuvusiuoju, J. Caudwellas aprašė įraše.

„Labai nuliūdau išgirdęs apie tragišką Liamo Payne'o mirtį. Jis buvo labai geranoriškas „Caudwell Children“ rėmėjas. Liamas asmeniškai suprato, kokią naudą gauna vaikai su negalia ir jų šeimos, nes labdaros organizacija padėjo vienam iš jo pusbrolių“, – rašė gedintis britų milijardierius.

Be to, J. Caudwellas aprašė ir vakarą, kurį ne tik jis, bet ir kiti renginio dalyviai prisimena iki šiol.

„Prisimenu kitų jaunųjų paramos gavėjų ir svečių, ir paparacių jaudulį, kai Liamas dalyvavo „JW Marriott Grosvenor House“ viešbutyje Londone vykusiame 2019 metų „The Butterfly Ball“ renginyje, kur jis finansavo du vežimėlius vaikams su negalia mūsų lėšų rinkimo aukcione“, – dalijosi M. Vžesniauskaitės mylimasis.

Britų milijardierius pabrėžė, jog L. Payne'o įtaka kitų žmonių gyvenimams buvo didelė – dainininkas ne tik džiugino gerbėjus dainuodamas grupėje „One Direction“, bet ir dosniai aukodavo bei nestigo atjautos kitiems.

„Savo mintimis esu su jo draugais ir šeima, ypač su jo mažuoju sūnumi“, – rašė J .Caudwellas, paviešinęs jųdviejų su dainininku nuotraukas iš minėto labdaros renginio.

Primename, jog spalio 16-ąją nuaidėjo žinia apie iš viešbučio trečio aukšto kambario balkono iškritusį buvusios grupės „One Direction“ narį L. Payne'ą.

Policijos pareiškime sakoma, kad pareigūnai buvo išsiųsti į Buenos Airių viešbutį po skubios pagalbos skambučio – „pranešta apie agresyvų vyrą, kuris galėjo būti apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio.“

Vietinės policijos atstovas spaudai pranešė, jog į viešbučio vidinį kiemą nukritusio vyro „išgelbėti buvo neįmanoma.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas ukrainos laikrascio zurnalistui

tadas ukrainos laikrascio zurnalistui portretas
po tiek straipsniu jis mums kaip gimine tapo. visi labai gedime.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių