Audros padariniai atlikėjui A. Mamontovui neleido miegoti: prisėmė 200 kibirų vandens

  • Teksto dydis:

Lietuvą vis dar siaubia sekmadienio vakarą prasidėjusi audra. Turbūt tai kone stipriausia ir ilgiausia šių metų audra, kuri gyventojams ir gamtai pridarė didelių nuostolių. Negailestingai stipraus vėjo ir lietaus pasekmių neišvengė ir atlikėjas Andrius Mamontovas. Ši naktis jam tapo bemiege ir itin intensyvia.

Savo patirtimi A. Mamontovas pasidalijo feisbuko paskyroje.

„Vidury nakties lipi ant stogo semti vandens ir atkimšti užsikimšusių nutekėjimo vamzdžių. Galvoji: „tą vakarą tamsų aš (literaliai) ant stogo lipau“. Kol prisikasi iki nutekėjimo angų – suskaičiuoji 200 kibirų vandens, kuriuos nesustodamas semi ir pili žemyn lyjant stipriam lietui, ir nematai jokios vilties kad pavyks. Galvoji „jei dar nesibaigė lietus….brolau laikykis, nenusimink“. Tuo metu namie iš šviestuvų į pakištus kibirus laša vanduo ir viskas yra „vandenyje, šaltam vandeny“.

Galop pavyksta atkimšti nutekėjimą, vanduo kriokdamas lekia vamzdžiais žemyn, ant stogo esanti saulės elektrinė išnyra iš po vandens. Kiek sužvarbęs pasižiūri į laikrodį „pusė penkių šiaurės nakties“, – rašė A.Mamontovas. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytiokas

Vytiokas portretas
Ir kam įdomus,tas koncervinis padaras.Tegul jis skęsta ar plaukia,man tai dzin.

kam kibirais?

kam kibirais? portretas
Ogi straubliu,straubliu kaip drambliukai daro...

200 kibirų

200 kibirų   portretas
Matyt smagu buvo, jeigu turėjo laiko kibirus skaičiuoti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių