„Blondė su geliku“ atvėrė savo naujų namų duris: kritikams atsakė, kur jos milijonai

  • Teksto dydis:

Žaibiškai socialiniuose tinkluose išpopuliarėjusi „blondė su geliku“ šiuo metu yra viena apkalbamiausių moterų Lietuvoje. Išskirtinę prabangą demonstruojanti ir aštrių replikų nestokojanti Kristina Meseguer tikrai atrado auksinę taisyklę, kaip pasiimti visų dėmesį. Tačiau tarp 140 tūkst. ją sekančių žmonių pasitaiko ir klausiančių, kaip su tuo auksu iš tikrųjų yra.

Visos paslaptys paaiškės ketvirtadienio vakarą LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“, kur bus atskleistos niekam nematytos K. Meseguer gyvenimo detalės.

Milijonieriaus žmona prisistatanti K. Meseguer sutiko pirmą kartą įsileisti į savo naujus namus Vilniuje, kuriuos iki šiol akylai saugojo nuo pašalinių akių. Ji atvira – mėgsta prabangą, gražius namus, daiktus ir nori būti žvaigždė.

Organizatorių nuotr.

„Taip, aš svajojau būti populiari. Na ir ką, žiūrėkit, visi portalai tik rašo, o ką? Ne zviozda? Zviozda. Noriu ir dėmesio, ir pinigų. Arba arba nėra“, – LNK laidoje ketvirtadienio vakarą sakys „blondė“.

Noriu ir dėmesio, ir pinigų.

Į šį Vilniaus pakraštyje esantį namą K. Meseguer su savo vyru Enrique vos spėjo atsikraustyti, tačiau čia jau suvažiavo patys prabangiausi drabužiai, daugiausiai kainuojantys aukštakulniai.

Prie namų puikuojasi ir K. Meseguer išgarsėti padėjęs „gelikas“, šalia – įspūdingas „Bentley“. Kai už milijoną eurų parduos „geliką“, baltos spalvos „Bentley“ moteris naujo savininko ieškos net už 2 mln.

 

 

Vis dėlto greitai paaiškina – tokie skambūs pareiškimai tėra tik reklamos dalis.

Komentatoriai negaili viešos kritikos ir pliekia – esą ji visai ne turtuolė. Ir komentuoja, kad jos demonstruojami drabužiai tėra pigios kiniškos kopijos iš Gariūnų turgaus. Tačiau dėl viešai demonstruojamų turtų „blondė“ ginasi.

„Nežinau, Gariūnuose labai seniai buvau, kai buvau malalietka, alia nežinau, pasižiūrėkit, ar čia toks feikas, ar ne, va šituos net neseniai pirkau, tai žinokit ne feikas, ne feikas, nu bet jūs mįslikit kaip norit“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ dzūkiškai rėžė K. Meseguer bei papasakojo, kur jos milijonai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

сучка крашеная

сучка крашеная portretas
prostitute po papiku pradejo ispazinti laikrastyje

Ona

Ona portretas
Ar negalima būtų apie protingesnius žmones straipsnius rašyti!kam gali būti idomi tokia pusdurnė!

Ddd

Ddd portretas
Uz poros menesiu skaitysim apiece skyrybas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių