Buvusio Mios sužadėtinio vestuvės – perujiečių fiesta su lietuvišku šakočiu

Buvęs Mios sužadėtinis Radvilas Bubelis paneigė skeptikų prognozes, kad jo meilė su perujiete Mariana Pauta Arevalo taip ir baigsis sužadėtuvėmis. Savaitgalį pora audringai atšventė vestuves ir išsirengė į medaus mėnesį

Nuo 2013 metų JAV mieste Majamyje gyvenantis ir besimokantis verslininkas nustebino ne tik draugus, bet ir patį save – 2015 metais per Kalėdas pasipiršo savo mylimajai. Žiedą perujietei Marianai jis įteikė fantastiško grožio vietoje – prarastuoju miestu vadinamo Maču Pikču griuvėsiuose, esančiuose 2350 m aukštyje virš jūros lygio. 

„Mariana nuostabi! Neapsakomo šiltumo, dėmesingumo, moteriškumo ir rūpestingumo įsikūnijimas. Beje, tai Lotynų Amerikos šalių moterims būdingi bruožai. Kas ji tokia? Ji mano išrinktoji, ji – visas mano pasaulis, ir man to užtenka“, – gyrė savo nuotaką Radvilas užsiminęs, kad vestuves planuoja iškelti 2016 metų rugsėjo mėnesį. Tačiau įsimylėjėlių pora tai padarė daug anksčiau – balandžio 23 dieną.

Vestuvės dalyvavo daugiau nei 60 žmonių – trečdalį sudarė iš Lietuvos atvykę R. Bubelio artimieji, draugai. Šventė vyko Fort Loderdeilo mieste, Floridoje, nuostabioje bei harmoningoje zen stiliaus parke-sodyboje, kur medituojama, vyksta jogos, pilateso užsiėmimai tarp krioklių, daugybės augalų, bonsų.

Vestuvių rengėjams teko pasistengti, kad puotoje būtų įgyvendinti perujietiški, inkų ir lietuvių kultūros akcentai.

„Grojo tradicinės perujiečių muzikos atlikėjai, savo sugebėjimus demonstravo inkų drabužiais pasipuošę šokėjai, buvo lietuviška piršlio juosta, netgi ant beržinių malkų iškeptas šakotis ir, žinoma, klasikinis valsas. Ne veltui projekte „Šok su manimi“ buvo lietas prakaitas“, – juokėsi Radvilas.

Šiuo metu R. Bubelio veiklos akiratyje – verslai, susiję su genetikos ir bioinformatikos mokslais, mat tai – jo doktorantūros studijų objektas. Vyras trečius metus studijuoja Tarptautiniame Floridos universitete, įgijo bioinformatikos magistro laipsnį su pagyrimu (Cume Laude), išlaikė visus doktorantūros egzaminus ir porą metų skirs disertacijai. Verslininko žmona Mariana Peru sostinės Limos universitete baigė komunikacijos ir marketingo specialybę.

Tiesa, kol kas darbai nustumti į šalį – iškart po vestuvių Radvilas ir Mariana pradėjo savo medaus mėnesio kelionę. Jiedu atskrido į Los Andželą, kelias dienas praleis Kalifornijoje, o po to laukia nuostabus laikas Indonezijos Balio saloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių