„Forbes“ oficialiai patvirtino, kad T. Swift turtas viršija milijardą dolerių

  • Teksto dydis:

Žurnalas „Forbes“ antradienį oficialiai patvirtino kalbas, kad popmuzikos superžvaigždės Taylor Swift (Teilor Svift) turtas viršija milijardą dolerių.

„Forbes“ teigimu, ji yra pirmoji atlikėja, pasiekusi milijardierės statusą vien savo muzikos dėka. Skaičiuojama, kad T. Swift turtas siekia 1,1 mlrd. dolerių (1,02 mlrd. eurų).

Kitos muzikos pasaulio įžymybės, įskaitant Rihanną (Rijaną) ir Jay-Z (Džėj Zi), savo didžiulius turtus susikrovė iš dalies sukūrusios mados prekių ženklus, alkoholio įmones, pramogų įmones ir kitus verslus.

Praėjusiais metais T. Swift pradėjo savo didžiulio susidomėjimo sulaukusį koncertinį turą „Eras“, kuris ne tik pradžiugino daugybę jos gerbėjų visame pasaulyje, bet ir prisidėjo prie ekonomikų augimo.

34 metų T. Swift taip pat turi nemažą nekilnojamojo turto portfelį: namus Niujorke, Beverli Hilse, Nešvilyje ir valdas Rod Ailande.

T. Swift gastrolės „The Eras Tour“ apima daugiau nei 145 datas.

Žurnalo „Pollstar“ duomenimis, kiekvienas koncertas atneša 13 mln. dolerių pajamų, taigi bendros turo pajamos siektų apie 1,9 mlrd. dolerių.

Anksčiau nė vienas atlikėjas ar grupė nėra peržengę simbolinės milijardo dolerių ribos.

Tačiau, be šio rekordo, T. Switf šiemet įsirašė į „Grammy“ apdovanojimų istoriją, laimėjusi rekordinį ketvirtą Metų albumo apdovanojimą.

2023-iųjų pabaigoje žurnalas „Times“ superžvaigždę paskelbė metų žmogumi ir įvardijo ją kaip „savo pačios istorijos heroję“.

Didžiulė įtaka

Praėjusiais metais susidomėjimą T. Swift asmenybe dar labiau sustiprino jos santykiai – popkultūros ikona pradėjo labai viešus romantinius santykius su Kanzaso „Chiefs“ amerikietiškojo futbolo komandos, kuri galiausiai laimėjo Supertaurę, žaidėju Travisu Kelce'u (Trevisu Kelsu).

Kanzaso „Chiefs“ rungtynės, kurias T. Swift nuolat stebi iš privačios ložės, praėjusį sezoną viršijo daugybę reitingų rekordų.

Tai buvo dar vienas didžiulės jos įtakos įrodymas: turėdama šimtus milijonų sekėjų socialiniuose tinkluose ir ištikimų gerbėjų būrį, ji gali padaryti pastebimą pokytį mažiausiomis pastangomis.

Netgi politikos stebėtojai ir sąmokslo teorijų mėgėjai kelis mėnesius svarsto apie galimą jos įtaką artėjantiems JAV prezidento rinkimams.

T. Swift gimė 1989 metų gruodžio 13 dieną Pensilvanijoje. Profesionaliai rašyti dainas ji pradėjo paauglystėje ir pasirašė sutartį su Nešvilio įrašų kompanija „Big Machine Records“ kaip kantri atlikėja.

Po kelerių metų ji perėjo prie popmuzikos, ir pasirašė kontraktą su „Republic Records“, bet įsitraukė į labai plačiai nuskambėjusį ginčą su „Big Machine Records“ dėl autorinių teisių.

Ji pažadėjo iš naujo įrašyti pirmuosius šešis savo albumus, kad įgytų teises į juos, ir pradėjo vykdyti pažadą, ragindama gerbėjus klausytis „Taylor versijų“, o ne ankstesnių albumų.

Per tą laiką ji išleido dar kelis originalius studijinius albumus, o vienuoliktasis –  „The Tortured Poets Department“ – turėtų pasirodyti vėliau šį mėnesį.

T. Swift turas „Eras“ turėtų tęstis iki šių metų pabaigos, ir prognozuojama, kad po to jos turtas peržengs 2 mlrd. dolerių ribą.


Šiame straipsnyje: Taylor SwiftForbesturtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jis kietesnis

jis kietesnis portretas
zelionkė daugiau turi

tu matai ..grazaus pinigo

tu matai ..grazaus   pinigo portretas
su skylem uzdirbo...

Hm

Hm portretas
Kas tokia, kodel taip blogai atrodo, ir kam rupi kiek jinai babkiu turi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių