H. Hogano širdį užkariavo 24 metais jaunesnė jogos instruktorė: vyro laukia trečios vestuvės

Rugpjūčio 11 d. 70 metų jubiliejų švęsiantis profesionalus imtynininkas, televizijos ir kino žvaigždė H. Hoganas paskelbė apie sužadėtuves ir prisipažino, kad tuoksis trečią kartą. WWE legenda žada vesti 45 metų Sky Daly, kuri dirba jogos instruktore. Apie tai rašoma NY post.

H. Hoganas džiugią naujieną paskelbė per geriausio S. Daly draugo, aktoriaus Corino Nemeco ir jo žmonos Sabrinos Novos vestuves.

Mylimajai jis įteikė žiedą su deimantu tris dienas prieš oficialų pranešimą apie sužadėtuves.

„Ji buvo pakankamai išprotėjusi tam, kad pasakytų „taip, brol“, – sakė H. Hoganas, primindamas vieną iš savo legendinių frazių.

H. Hoganas, kurio tikrasis vardas yra Terry Eugene Bollea, padėkojo jauniesiems už tai, kad prieš metus per vakarėlį supažindino jį su Daly.

Sabrina Nova ir Corinas Nemecas. / Instagramo nuotr. 

Šešiskart WWE čempionas prisipažino, kad S. Nova privertė jį paskambinti Daly po pirmojo jų susitikimo ir pakviesti į pasimatymą. H. Hoganas neslėpė, kad tąkart labai jaudinosi.

Tai bus trečioji H. Hogano santuoka.

Instagramo nuotr. 

Pirmąją žmoną Lindą jis vedė 1983 m. Jie susilaukė dviejų vaikų – Brooke ir Nicko. Dukrai dabar 35 m., sūnui – 32 m. Santuoka iširo 2009 m.

Po to H. Hoganas 2010 m. vedė vizažistę Jennifer McDaniel. Ši santuoka nutrūko 2021 m.

H. Hogano skyrybos su J. McDaniel nebuvo lengvos, nes 2022 m. vasarį jis paskelbė, kad pora išsiskyrė dėl per didelio gerbėjų dėmesio.

Sky Daly taip pat turi vaikų iš pirmosios santuokos. H. Hoganas sakė, kad jau susipažino su trimis jos atžalomis

Apie naujus santykius jis paskelbė socialinėje žiniasklaidoje.

H. Hoganui neseniai buvo atlikta sudėtinga nugaros operacija ir jis ne kartą buvo pastebėtas vaikščiojantis su lazdele. Tačiau kiek vėliau žinomas vyras pranešė, kad jam viskas gerai.

Primename, kad neseniai išaiškėjo, kad kita dešimtojo dešimtmečio veiksmo filmų žvaigždė, garsus aktorius Dolphas Lundgrenas vedė 27 metų merginą Emmą Krockdal. Kukli ceremonija įvyko praėjusią savaitę Graikijos Mikono saloje, kur aktorius turi vilą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A y subine suvarei?

A y subine suvarei? portretas
Ant kiek nusirites pasaulis dukrasn dulkinan kox iskripimas ozkas pistum
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių