Holivudo žvaigždės C.Eastwoodo žmona padavė skyrybų prašymą

Holivudo legendos Clinto Eastwoodo žmona, su kuria jis išgyveno 17 metų, padavė skyrybų prašymą, kuriame skyrybų priežastimi nurodo nesutaikomus skirtumus, trečiadienį sakė teismo atstovė.

48 metų žurnalistė Dina Eastwood dokumentus pateikė antradienį, Monterėjaus apygardoje į pietus nuo San Fransisko, kur „Purvinojo Hario“ (Dirty Harry) žvaigždė daug metų gyveno.

Sutuoktinė siekia jųdviejų 16-metės dukters Morgan globos teisių suteikiant 83 metų aktoriui jos lankymo teises, sakoma teismo dokumentuose, kurių kopija buvo atsiųsta AFP.

D.Eastwood taip pat nori sutuoktinio išlaikymo ir kad jis apmokėtų teismo išlaidas.

Rugpjūtį pasirodė pranešimų, kad D.Eastwood nori skirtis, bet tada jie nebuvo patvirtinti, nebuvo pateikta jokių dokumentų.

Žurnalas „People“ pranešė, kad ji spalio 7 dieną pateikė dokumentus dėl teisinės separacijos, bet vėliau juos atsiėmė, o šią savaitę pateikė dokumentus dėl skyrybų.

„Tai tikrai liūdna, – sakė šaltinis žurnalui, patvirtindamas poros išsiskyrimą praėjusį mėnesį. – Jie daug metų buvo puikūs partneriai“.

Žurnalas rašė, kad aktorius veteranas susitikinėja su Erica Fisher, kuri gyvena jo namuose Los Andželo rajone ir buvo pastebėta važinėjanti jo „Mercedes Benz“.

Žiniasklaidos pranešimuose taip pat sakoma, kad D.Eastwood susitikinėja su E.Fisher buvusiu vyru Scottu Fisheriu (Skotu Fišeriu).

Santuoka pradėjo byrėti, Dinai ėmus filmuoti realybės televizijos šou „Mrs. Eastwood and Company“, kuriame pasirodo ji pati ir dvi Clinto dukterys. Aktorius kartkartėmis taip pat pasirodydavo šou, bet atrodydavo, kad jis ten jaučiasi nepatogiai.

„Clintas tūžo dėl to šou, – „People“ sakė C.Eastwoodui artimas šaltinis. – Tai prieštaravo viskam, kas jam svarbu: jis nepaprastai saugo privatumą, o ji rodo jo vaikus per televiziją ... Jiems tai nebuvo laimingas laikotarpis“.

C.Eastwoodui ši santuoka buvo antroji. Jis turi iš viso aštuonis vaikus, kuriuos pagimdė šešios moterys.

Per daugiau kaip pusę amžiaus trunkančią karjerą jis pelnė keturis „Oskarus“, paskutinius iš jų – geriausio filmo ir geriausio režisieriaus – 2004 metais už filmą „Mergina, verta milijono“ (Million Dollar Baby).

Tokius pačius du „Oskarus“ jis gavo už 1992 metų juostą „Menantis pikta“ (Unforgiven).



NAUJAUSI KOMENTARAI

belekas

belekas portretas
>Jis turi iš viso aštuonis vaikus, kuriuos pagimdė šešios moterys. Neblogai prasisuko kaubojus :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių