I. Burlinskaitei pradėtas trečias chemoterapijos kursas: atrodau kitaip, bet jau esu tai patyrusi

  • Teksto dydis:

Kraujo vėžiu serganti socialinių tinklų žvaigždės Indrė Burlinskaitės-Vaisietą tęsia gydymą. Gijimo istoriją nusprendusi viešinti moteris papasakojo apie savijautą  pradėjus taikyti trečią chemoterapijos kursą.

Prieš trečio chemoterapijos kurso pradžią Indrė puikiai suvokė, kas jos laukia. „Laukia sunkiausia diena su stipriausiais vaistais (raudona chemija)“, – pripažino moteris. 

Gydymo išvakarėse  moteris dar sudalyvavo renginyje. Netrukus  instagrame dalijosi naujausia informacija iš Kauno klinikų.

Instagramo nuotr.

„Išaušus naujam rytui, po „L'Officiel Lithuania“ šventės, sukrovėme lagaminus ir pasukome kita kryptimi – į Kauno klinikas. Čia man prasidėjo trečias chemoterapijos kursas. Lašelines lašino apie penkiolika valandų, iki pat 6 val. ryto. Atrodau kitaip nei šitoje foto, bet jau esu tai patyrusi, ir žinau, kad tai laikina“, – rašė Indrė.

Instagramo nuotr. 

„Vos atmerkiu akis. Nei kumštuko suspaust, nei kelių sulenkt negaliu. Bet šiaip, savijauta visai nieko. Laukiu antros vaistų dalies. Lašinsim dar šiandien ir ryt, o tada gydymas prasitęs namuose“, – teigė moteris, nepabijojusi pasirodyti po vaistų kurso. 

„Šiandien antroji chemoterapijos diena. Žmonelė visą naktį gavo vaistukus. Ryte sunkiai pažinau. Gražiai papilnėjusi“, – instagrame rašė šalia Indrės nuolat būnantis vyras Liudas Vaisieta. 

Instagramo nuotr. 

Primename, kad prieš pradedant trečiąjį chemoterapijos kursą, Indrei  buvo atliktas pozitronų emisijos tomografijos (PET) tyrimas, kuris parodė, ar gydymas atneša gerų rezultatų.

„<...> po jų atlikto pozitronų emisijos tomografijos tyrimo rezultatai – gana geri. Jie rodo, kad liga labai puikiai reaguoja į gydymą ir atsitraukinėja“, –  portalui „zmones.lt“ sakė Kauno klinikų  gydytojas onkologas-chemoterapeutas ir hematologas Domas Vaitiekus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oksana

Oksana  portretas
Linkim sveikatos, sveikatos, sveikatos.

Klaipėda

Klaipėda portretas
Siaubas, kas per komentatoriai kai kurie. Stebitės, kad apskritai yra tokie straipsniai ir nurodinėjat pasislėpti Indrei? Tai jūs patys slėpkitės, jūsų niekas nekvietė komentuot. O dar kažkokiems kaušams vaidenasi neva "biznį" daro iš tokių straipsnių. Kokie nykūs ir tamsūs komentuotojai su savo nuobodžiais gyvenimais.

Liza

Liza portretas
Buvo klaida gyvenimo esme pasirinkti savo išvaizdos reprezentaciją.Grožio kultas,manija.Dėl to,likimas duoda baudą.
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių