Intensyvus vasaros darbymetis: kaip infliacija paveikė M. Vitulskio koncertų kainas?

Viena mylimiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų Erika ir Merūnas Vitulskiai savo darbą nuoširdžiai mėgsta. Jie neslepia, kad kartais koncertai ir renginiai įsiterpia ir į atostogas, ir į šventes, tačiau šeimą ir laiką su vaikais visada laiko prioritetu. Apie tai, ar vasarą darbo užteko ir kaip infliacija paveikė M. Vitulskio koncertų kainas šeimyną kalbino LNK žurnalistė Elena Varnauskaitė.

Elegantiški ir pasipuošę stilingais juodais drabužiais E. ir M. Vitulskiai profesionaliai vengia rugpjūčio tvankumo. M. Vitulskio pečius dengia juodas įspūdingo dizaino švarkas ir iš šono atrodo, kad lauke – kuklūs 18 laipsnių šilumos. Beveik du dešimtmečiai pramogų versle išmoko pamiršti apie karštį.

Paklausta, ar vyras vasarą dirbo pakankamai, E. Vitulskienė juokiasi.

„Pakankamai ir tikrai stropiai!“ – šypsojosi žinomo operos solisto žmona.

E. Vitulskienė džiaugiasi, kad vyras per vasarą paruošė ir staigmenų, kurias publikai parodys artimiausiu metu.

Tikiuosi, kad rudenį pamatysite to darbo vaisius.

„Vasara buvo labai įnirtinga, darbšti. Tikiuosi, kad rudenį pamatysite to darbo vaisius“, – kalbėjo moteris.

Keli pastarieji mėnesiai populiariam dainininkui – ypač užimti. Visgi net ir su gausybe koncertų šiltuoju metų periodu, yra vienas metas, kai darbo dar daugiau.

„Šventiniu periodu viskas dar intensyviau. Stengiamės šeimos vertybines šventes, kaip įmanoma, pasilikti sau, bet šalia viso to yra daug bėgimo. Mūsų vaikai jau kaip ir pripratę. O patys mes kitaip turbūt ir nemokam“, – šypsojosi M. Vitulskis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Šeima buvo nustebinta žurnalistės klausimo – kaip infliacija paveikė M. Vitulskio koncerto įkainius?

„Greičiausiai tai yra normalu – visi pradėjo kelti kainas aukštuminiai. Su renginių organizatoriais pasikalbame, tai normalu, kad atėjus kažkokiai krizei kainos kyla“, – sakė dainininkas.

Paklausti, ar M. Vitulskį vakarui dar galima pasikviesti už šimtus, E. ir M. Vitulskiai neslepia, kad tokių kainų – jau nebėra.

„Niekur nebeliko šimtų šioje srityje Lietuvoje. Liko tik tūkstančiai. Tūkstančiais pradėjome skaičiuoti, nes, matyt, galime sau tai leisti. Tokie laikai atėjo“, – sakė E. Vitulskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vitulskio koncertus

Vitulskio koncertus portretas
veikia ne infliacija o jo žvaigždės saulėlydis. Anksčiau dainuodavo su harizma, laisvai, lyg fejerverko fontanu skleisdamas savo balsą aplink ir kiekvienam. Dabar nežinau kas jam pasidarė - klausai ir lygtai viskas tvarkoj bet daina visai ,,neveža" o kartais net kelia susierzinimą - balsas atrodo lyg supančiotas belaisvis ... Gal nuo storėjimo silpsta? ////// Pradėjo visai nepatikt nors buvau gerbėja..

Tūkstančiai gerai

Tūkstančiai gerai portretas
Souvietai mokejo 10 rubliu 115 rubliu buvo inžinieriaus men atlyginimas

Romas

Romas portretas
Nežinau kodėl, bet man jis asocijuojasi su rusų atlikėju Baskovu. Abu operos daininkai, bet ten nieko ypatingo nepasiekė, tai perėjo į popsą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių