J. Partikė su mylimuoju mini dviejų mėnesių sukaktį: pirmąkart jaučiuosi tokia saugi

  • Teksto dydis:

Grožio specialistė ir nuomonės formuotoja Justina Partikė – vėl įsimylėjusi ir spindinti džiaugsmu. Socialiniuose tinkluose moteris pasidalijo jaukiomis nuotraukomis su širdies draugu Vygandu. Birželio 19-ąja pora mini dviejų mėnesių draugystės sukaktį.

Prieš kelis mėnesius J. Partikė sakė, kad svajoja sutikti ir įsimylėti žmogų, su kuriuo galėtų dalintis ne tik buitimi ir kasdienybe, bet ir aistra motociklams. Visata, rodos, išgirdo jos prašymą ir į gyvenimą atsiuntė Vygandą.

„Ir jau 19 d. išmušė… Šiandien lygiai du mėnesiai, kai jis atėjo į mano gyvenimą ir į jį atsinešė daugybę švelnumo, meilės. Pripildė mano veidą plačia šypsena. Ko man taip trūko... Garsus juokas – mano kasdienybė“, – džiaugėsi J. Partikė.

Metų pradžioje moteris išgyveno sunkų išsiskyrimą su buvusiu partneriu Broniumi Šukiu. J. Partikė buvo užsiminusi, kad išsiskyrimas nebuvo ypač draugiškas ir paliko ją išnaudotą ir išsunktą. Į gyvenimą atėjus Vygandui, moteris sako radusi ramybę.

„Pripildė mane vidinės ramybės – aš tokia rami viduje, kad nepamenu, kada man nekilo klausimų ar abejonių... Aš galiu būti savimi ir jaustis reikalinga. Tiesiog esu maksimaliai atsipalaidavus. Be jokių mąstymų: kas, kaip, kodėl...“ – rašė moteris.

J. Partikė gyrė širdies draugą už puikų būdą bei humoro jausmą. Anot jos, namuose nuolat skamba juokas ir tvyro puiki nuotaika.

 

 

„Labai rimtas, švelnus, be proto vyriškas, be galo linksmas, sarkastiškas, rūpestingas, padedantis ir mylintis... Plius mus vienija mano nauja aistra, jam sena – motociklai.

Ačiū, kad man tapai ne tik mylimu žmogumi, užuovėja, kur pirmąkart jaučiuosi tokia saugi, bet ir geriausiu draugu, kuriam galiu pasakot viską, kuris išklausys, patars, apsikabins ar kartu iš visų plaučių pasijuoks. Bet su juo – juoko pilni namai“, – džiaugėsi J. Partikė.

Nors meilė dar jauna, J. Partikė jaučiasi, lyg Vygandą pažinotų ilgus metus – greitai sulipo ir puikiai vienas kitam tinka.

„Galim kalbėt iki kol prašvis... Ir be jokių baimių ar galvojimų, ką pasakyt. Atrodo, jau daugybę metų žinau jį... Man tiesiog gera su šiuo žmogumi... Ir dėkoju likimui, kad man jį atsiuntė tada, kada man labai reikėjo to saugumo jausmo ir begalinio rūpesčio“, – rašė moteris.

J. Partikės feisbuko nuotr.

LNK primena, kad pavasarį J. Partikė atskleidė, kad svajonė vairuoti motociklą – ne nauja, to ji norėjo labai seniai, tačiau buvę partneriai tam nepritarė.

„Jie to nenorėdavo, sakydavo, kad užsimušiu. Tokie stereotipai. Bet dabar išsiskyriau, vėl laisva. Dabar man reikia motociklininko. Ir pati noriu motociklą vairuoti!“ – laidos „KK2“ komandai sakė moteris.

Moteris norėjo, kad ateityje į jos gyvenimą atjotų riteris, pasibalnojęs plieninį žirgą. Anot J. Partikės, bendras hobis tik suartintų.

„Jei dabar atsirastų vyras, kuris nevairuotų motociklo, sakyčiau: „mažutėli, eik laikytis teisių, nes aš nenoriu tavęs vežioti, noriu, kad abu važiuotume atskirai“, – juokėsi moteris.

Visgi balandžio pirmoje pusėje klaipėdietė nusiminė, išgirdusi klausimą, ar jos širdis dar laisva.

„Taip, laisva. Trūksta kažko šalia, norisi būti mylimai, mylėti, su kažkuo dalintis džiaugsmais, vargais, papasakoti apie savo blynus“, – tuomet sakė J. Partikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ttt

ttt portretas
labai puiki ir nemirtinga moteris -vyrams patinka

RUTA

RUTA portretas
Nesuprantu ka tie dundukai pas ja randa ,tai gi viskas jau ten istampyta ,kaip koks kaliosas nebent ji gerai jiems sumoka!

Erke

Erke portretas
Bent jau papasakotu apie savo vaikeli kaip vystosi ,kaip auga ,o tai tik naujos meiles ,nauji jobariai . . .
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių